Πρωτοφανής επίθεση ΣΥΡΙΖΑ κατά Σακοράφα

0Με μία εξίσου σκληρή ανακοίνωση απάντησε η Κουμουνδούρου στη σκληρή δήλωση της ευρωβουλευτή για την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου - Την κατηγορούν ότι δεν έδωσε ούτε ένα ευρώ στο κόμμα και στις δομές κοινωνικής αλληλεγγύης, αλλά και ότι δεν παρέδωσε την ευρω-έδρα της
Με μία σκληρή ανακοίνωση απάντησε ο ΣΥΡΙΖΑ στην ευρωβουλευτή Σοφία Σακοράφα, η οποία με δήλωση της το βράδυ της Κυριακής κατήγγειλε για χυδαιότητα το κυβερνών κόμμα, από το οποίο αποχώρησε μετά την ψήφιση της συμφωνίας τον περασμένο Αύγουστο.

Η Κουμουνδούρου κατηγορεί την ευρωβουλευτή ότι είδε την πορεία της στο ΣΥΡΙΖΑ ως “ευκαιρία για επαγγελματική αποκατάσταση”, ότι δεν έδωσε ούτε ένα ευρώ στο κόμμα και στις δομές κοινωνικής αλληλεγγύης, αλλά και γιατί δεν παραιτήθηκε παραδίδοντας την έδρα της στην ευρωβουλή.

Υπενθυμίζεται ότι η κ.Σακοράφα εξελέγη στην Ευρωβουλή με το ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές του 2014 με 273.070 σταυρούς, δεύτερη μετά το Μανώλη Γλέζο. Στις 11 Σεπτεμβρίου 2015 ανακοίνωσε την ανεξαρτητοποίησή της από την ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Η ανακοίνωση της Κουμουνδούρου:

“Είναι παράδοξο η κ. Σακοράφα, η οποία μάλλον είδε την πορεία της στον ΣΥΡΙΖΑ ως μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για επαγγελματική αποκατάσταση, να παριστάνει τον διαπρύσιο κήρυκα της ηθικής και της αγωνιστικότητας. Οφείλουμε, λοιπόν να της υπενθυμίσουμε τα εξής:

1. Η κ. Σακοράφα, καθόλη τη διάρκεια της συμπόρευσης με τον ΣΥΡΙΖΑ ουδέποτε έδωσε ούτε ένα (1) ευρώ συνδρομής στο κόμμα, παρά την καταστατική πρόβλεψη, και παρά τις επανειλημμένες οχλήσεις των αρμοδίων.

2. Η κ. Σακοράφα, η οποία αυτοπαρουσιάζεται ως προστάτιδα των αδύναμων, ουδέποτε εισέφερε ούτε ένα (1) ευρώ στις δομές Κοινωνικής Αλληλεγγύης, σε αντίθεση με τους υπόλοιπους βουλευτές και ευρωβουλευτές του κόμματος.

Για το ότι η κ. Σακοράφα υπέκλεψε την έδρα στην Ευρωβουλή, αρνούμενη να παραιτηθεί, δεν χρειάζεται να προσθέσουμε κάτι. Το γεγονός μιλάει από μόνο του, και δείχνει την ηθική του προσώπου πολύ πιο καθαρά από οποιαδήποτε «φλογερή» και ηθικολογική δήλωση/ανακοίνωση/συνέντευξη, από αυτές που έχει συνηθίσει να κάνει η ίδια κατά ριπάς.

Τα μαθήματα και τις παραινέσεις ας τα κρατήσει για την ίδια.”

Η δήλωση της Σοφίας Σακοράφα, που προκάλεσε την αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ
Δημοσίευση: Μαΐου 24, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Πρωτοφανής επίθεση ΣΥΡΙΖΑ κατά Σακοράφα"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator