ΠΟΡΔΟΛΟΓΟΣ ΓΕΡΟΝΤΟΛΟΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ

0



Να του εξηγήσει κάποιος του εμετικού απατεώνα ότι όσο μικρότερο είναι το πρωτογενές πλεόνασμα, τόσο αυξάνεται το χρέος. Ότι χρειάζεσαι κάθε χρόνο να πληρώνεις τουλάχιστον τους τόκους για να μην αυξάνεται, ειδ' άλλως φορτώνεις ακόμα μεγαλύτερο χρέος στα παιδιά σου. Η ηθική ανωτερότητα της αριστεράς και η αισθητική ανωτερότητα της πορδής της γριάς ταυτίστηκαν.

ΣΗΜ. Σύμφωνα με τον Οργανισμό Διαχείρισης Δημόσιου Χρέους, το χρέος της Κεντρικής Διοίκησης στις 31.12.2015 ήταν 321,3 δισ. Το μεσοσταθμικό επιτόκιο είναι περίπου 2%. Άρα χρειαζόμαστε ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ 6,426 δισ. ΜΟΝΟ για να μην αυξάνεται το χρέος. Το τι ποσοστό του ΑΕΠ είναι τα 6,426 δισ. εξαρτάται από το ΑΕΠ. Αν το ΑΕΠ είναι 175 δισ., οι τόκοι είναι το 3,672%. Mε 9,9 δισ. πλεόνασμα σε 4 χρόνια φεσώνουμε τα παιδιά μας 15,8 δισ. (6,426 Χ 4 - 9,9) συν τους τόκους της ετήσιας διαφοράς. Δηλαδή στο τέλος του 2018 το χρέος θα είναι 327,1 δισ. τουλάχιστον. Μεγάλη επιτυχία της εθνοσωτηρίου! Μια γριά θα το καταλάβαινε καλύτερα από τον εμετικό απατεώνα.

Δημοσίευση: Μαΐου 19, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΠΟΡΔΟΛΟΓΟΣ ΓΕΡΟΝΤΟΛΟΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator