Άρχισαν την «υπονόμευση» οι Καραμανλικοί;

0H είδηση που «δόθηκε» για τη συνάντηση Μεϊμαράκη – Παπαμιμίκου που φαίνεται να τα βρήκαν με «κουμπάρο» τον Στυλιανίδη, πέρα από το γεγονός ότι μπορεί κανείς να πει: «Μα ποιοι είναι αυτοί και θέλουν να παίξουν το ρόλο τους στη ΝΔ;», ο κόσμος βλέπει ότι η ΝΔ είναι γεμάτη συνιστώσες και δεν είναι να την εμπιστεύεσαι όταν λίγους μήνες μετά από την εκλογή του Κυριάκου κάποιοι απέκτησαν «μπόι» και δημιουργούν προβλήματα.

Βλέπει, επίσης, ότι δεν είναι έτοιμη να κυβερνήσει ενωμένα όταν ακούει ειδήσεις για κόμματα δεξιά της δεξιάς, για μυστικές συναντήσεις, για υπονομευτικές προσπάθειες από τους Καραμανλικούς και άλλα τέτοια.

Όταν ακούγεται π.χ. ότι συνασπίζονται οι.... αντιμητσοτακικοί που κατά κύριο λόγο είναι καραμανλικοί ή ότι ο Βαγγέλης είναι μουτρωμένος με τον Κυριάκο, τί μπορεί να περιμένει ο κόσμος;

Θα πρέπει λοιπόν να σοβαρευτούν κάποια στιγμή, οι Καραμανλικοί, γιατί ο «εχθρός» είναι ο Τσίπρας. Εκτός κι αν τους συμφέρει, για ευνόητους λόγους, να παραμείνει για χρόνια ο Τσίπρας στο Μαξίμου...

ΠΗΓΗ
Δημοσίευση: Μαΐου 22, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Άρχισαν την «υπονόμευση» οι Καραμανλικοί;"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator