ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΠΡΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ Σ(Φ)ΥΡΙΖΑ, ΑΝ(Θ)ΕΛ.: ΚΑΛΕΣΤΕ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ…!!!

0ΌΣΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ ΝΑ ΨΗΦΗΣΕΤΕ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΑ ΕΞΕΥΜΕΝΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ , ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΞΑΝΑ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΣΑΣ .

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ ΣΑΣ ,ΕΚΤΕΛΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ ΣΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ,ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΘΕΣΗ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΑΦΡΥΝΤΙΚΟ ΟΤΑΝ ΘΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ …

ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΑΞΑΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΚΑΙ ΜΑΙΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ (ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΜΕΤΑΛΛΑΞΑΤΕ ΣΕ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ) ΣΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΘΑ ΟΔΗΓΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΣΕ ΝΕΟ ΓΟΥΔΗ

ΚΑΛΗ ΦΩΤΙΣΗ

Ι.Κ. ΝΑΥΠΛΙΟ
Δημοσίευση: Μαΐου 08, 2016
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΠΡΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ Σ(Φ)ΥΡΙΖΑ, ΑΝ(Θ)ΕΛ.: ΚΑΛΕΣΤΕ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ…!!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator