ΙΝΚΑ Κορινθίας: Καταγγελίες για διαφορά τιμής ραφιού και ταμείου σε σούπερ-μάρκετ

0Από το ΙΝΚΑ Κορινθίας αναφέρεται: «Μετά από συνεχείς καταγγελίες καταναλωτών και αυτοψίες, διαπιστώθηκε ότι υπάρχει σε πολλά Σούπερ-Μάρκετ, διαφορά μεταξύ της τιμής ραφιού και της τιμής ταμείου.....

Πάντα, η τιμή ταμείου ήταν μεγαλύτερη από την τιμή ραφιού.Πλέον, το ΙΝΚΑ Κορινθίας θα διενεργεί ελέγχους τιμών και θα αιτείται επιβολή προστίμων».

ΣΣ. Αν όντως έχει διαπιστωθεί η παραπάνω καταγγελία, είναι πολύ σοβαρό και παραπλανητικό για τους καταναλωτές! Για να δούμε…

Κ.Ν
Δημοσίευση: Μαΐου 16, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΙΝΚΑ Κορινθίας: Καταγγελίες για διαφορά τιμής ραφιού και ταμείου σε σούπερ-μάρκετ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator