Η συνέντευξη του Λάμπρου Αθανασούλα που ράγισε καρδιές - Ένα βίντεο που αξίζει να δεις!!

0Η συγκλονιστική συνέντευξη του Λάμπρου μετά την λήξη του αγώνα....

Ο Λάμπρος Αθανασούλας με συνοδηγό τον Ηλία Παναγιωτούνη στο Skoda Fabia R5 κατάφερε να τερματίσει 2ος στο Ράλι Aκρόπολις 2016 μόλις 0,1 δευτερόλεπτα. μπροστά από τον Jaromir Tarabus, που πήρε την τρίτη θέση!

Δείτε την συγκινητική συνέντευξη που έδωσε μετά τον 'αγώνα' και την κατάκτηση της 2ης θέσης. Είναι η στιγμή που όλη η ένταση και τα συναισθήματα βγαίνουν στην επιφάνεια...


Δημοσίευση: Μαΐου 20, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Η συνέντευξη του Λάμπρου Αθανασούλα που ράγισε καρδιές - Ένα βίντεο που αξίζει να δεις!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator