ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ: Η Κολομβία του Δημοσίου επιβραβεύει όσους διορίσθηκαν με πλαστά πτυχία!

0



Απίστευτη πρόκληση της νοημοσύνης των φορολογουμένων πολιτών

Aπίστευτο! Ενώ βρισκόμαστε στον 60 χρόνο της Κόλασης των Μνημονίων με τις κυβερνήσεις των πολιτικών σαρδανάπαλων να υπερασπίζονται με κάθε τρόπο τους δημοσίους υπαλλήλους, τον στρατό από τους διορισμένους του πελατειακού κράτους, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ δίνει τα ρέστα της.

Αντί να διώξει με τις κλωτσιές από το Δημόσιο τους 3.000 παρανόμους δημοσίους υπαλλήλους που διορίστηκαν προσκομίζοντας παράνομα και πλαστά πτυχία και πιστοποιητικά, τους δίνει την ευκαιρία να παραμείνουν αφού στο μεταξύ δώσουν εξετάσεις από αυτές τις μουσαντένιες που στήνουν κατά καιρούς όλες οι κυβερνήσεις.

Δηλαδή η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ έρχεται να επιβραβεύσει τους απατεώνες και με τη βούλα που κατάφεραν να διορισθούν στο δημόσιο.


Ο Μπομπ Τρα, μόνιμος αντιπρόσωπος του IMF στην Αθήνα, ζούσε σε ένα διαμέρισμα της Φιλοθέης το οποίο η ΕΛ.ΑΣ. έχει μετατρέψει σε φρούριο. Ακόμη και το κροτάλισμα των εξατμίσεων από τα παπιά των delivery boys που ακουγόντουσαν στο βάθος πίσω από τις φυλλωσιές προκαλούσε κόκκινο συναγερμό. Οι άνδρες ασφαλείας τινάζονταν σαν αιλουροειδή- κάποιοι από δαύτους φοράνε τις μάσκες του χημικού πολέμου ενώ κάποιοι αλλοι ξαπλώνουν πίσω από τον μαντρότοιχο με το δάχτυλο στην σκανδάλη.

Aπό την Ιόλη Πιερίδη

Χαλάρωναν μόνο όταν άκουγαν τον επικεφαλής να τους φωνάζει:

-Πιτσαδόρος ρε χαιβάνια, δεν είχατε πιτσαδόρο στα χωριά σας;

Ένα βράδι δύο δημοσιογράφοι μεγάλης αθηναικής εφημερίδας επιχείρησαν να προσεγγίσουν το σημείο και να πάρουν συνέντευξη από τον σκληροτράχηλο Μπομπ Τρα.

Οι περίοικοι τους πήραν χαμπάρι και ειδοποίησαν την ασφάλεια. Σε κλάσματα δευτερολέπτου (όσο χρειάζεται ένα κοράκι να σφυρίξει πέναλτυ υπέρ του Ολυμπιακούστο πρόσταγμα «Θωμάς»), η περιοχή γέμισε περιπολικά. Ο ένας από τους δύοδημοσιογράφους, ο πλέον έμπειρος, κατάφερε να χαθεί στο σκοτάδι. Ο άλλος, πιο ψάρακλας, έδωσε μια και άρχισε να σκαρφαλώνει σε ένα δέντρο σαν τον Ταρζάν για να μην τον εντοπίσουν τα όργανα. Έζησε ένα θρίλερ αλλά στο τέλος τα κατάφερε.
Ο Μπομπ σε αντίθεση με τον Πολ Τόμσεν και τις γνωστές περιπέτειές του με τηνΣουζάνα– της μεγάλης εγχώριας Τράπεζας- ζούσε στην Αθήνα μια αυστηρή, τυπική ζωή.
Ο ίδιος σε αραιά διαστήματα δεχόταν να συναντήσει εκπροσώπους του ελληνικού επιχειρηματικού κόσμου, ανθρώπους της αγοράς που λέμε και να κουβεντιάσει μαζί τους για τον αντίκτυπο των μέτρων που έχουν ενσκήψει σαν τυφώνας.

Σε μία από αυτές τις συναντήσεις, ένα βράδι σε σπίτι της Φιλοθέης, ο Μπομπ Τρά έδωσε την δική του ανατριχιαστική μαρτυρία για το πως επιλέχθηκε το πετσόκομαμιθών και συντάξεων, μαζί με τα χυδαία χαράτσια που ακολούθησαν.
Η παράθεση των γεγονότων είναι σοκαριστική για το μέγεθος της ενοχής δύο εκ των πρωταγωνιστών της κόλασης που βιώνουμε.

Των κ.κ Παπανδρέου και Παπακωνσταντίνου:
-Δώσαμε (η Τρόικα) 3 εναλλακτικές στον κ. Παπακωνσταντίνου-άρχισε να διηγείται ο Μπομπ Τρα. H πρώτη ήταν να απολυθούν άμεσα 150.000 δημόσιοι υπάλληλοι. Ο Παπακωνσταντίνου που τον είχαμε στην άλλη άκρη του ακουστικού μας είπε«περιμένετε να ενημερώσω τον κ. Παπανδρέου». Ήμασταν στη γραμμή όταν μας μετέφερε την κάθετη άρνηση του τότε πρωθυπουργού, «με τίποτε, είναι ψηφοφόροι μας, αυτοί μας στηρίζουν». Η δεύτερη εναλλακτική ήταν να γίνειάμεσα και χωρίς καθυστέρηση μια καταιγίδα αποκρατικοποιήσεων. Κι αυτό το αρνήθηκε με το ίδιο επιχείρημα «αυτοί μας στηρίζουν». Η τρίτη και τελευταία εναλλακτική ήταν το κόψιμο μισθών και συντάξεων. «Ναι αυτή είναι η καλύτερη λύση…Αυτό να κάνουμε…» μας απάντησαν ομόφωνα οι κ.κ Παπανδρέου και Παπακωνσταντίνου.
Δημοσίευση: Μαΐου 26, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ: Η Κολομβία του Δημοσίου επιβραβεύει όσους διορίσθηκαν με πλαστά πτυχία!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator