Κόρινθος ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ: Αυτό δεν είχε ξαναγίνει στην πόλη (ΒΙΝΤΕΟ ΦΩΤΟ)

1Ακόμη δεν γνωρίζουμε την εθνικότητα του συγκεκριμένου ανθρώπου αλλά μάλλον πρόκειται για Ισπανόφωνο από χώρα της Νοτίου Αμερικής ούτε φυσικά το κίνητρο πέρα από το προφανές που πολύ πιθανόν να φρόντισε με την οινοποσία να εξασφαλίσει ένα ελαφρυντικό για την πράξη του.
Φυσικά και η όλη του κίνηση είχε καλή κατάληξη για τον ίδιο διότι θα μπορούσε να γκρεμοτσακιστεί και να......τραυματιζόταν ακόμη και θανάσιμα.
Μια απλή σύλληψη μόνο και μόνο πιθανόν για να ξεμεθύσει.

Δημοσίευση: Μαΐου 18, 2016
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

1 Σχόλια για την ανάρτηση: "Κόρινθος ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ: Αυτό δεν είχε ξαναγίνει στην πόλη (ΒΙΝΤΕΟ ΦΩΤΟ)"
Soclel είπε...

Να καταθέσω τη συνδρομή μου στο ... ρεπορτάζ. Ο (διαταραγμένος αυτός) άνθρωπος, με έφεση στο αλκοόλ και στις αναρριχισεις, δεν προέρχεται απο χώρα της Ν.Αμερικής αλλά απο πολύ πιο κοντινή χώρα της Ευρώπης. Πιθανόν Σέρβος, Σλοβάκος,ή Ρώσος .


18 Μαΐου 2016 στις 8:46 μ.μ.

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator