ΤΖΗΜΕΡΟΣ: «Δεν πληρώνουμε κανέναν για να βγούμε στον αέρα»

0ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΠΑΝΤΟΥ

Η "Ομάδα ΜΜΕ" της Δημιουργίας, αφού έχει φάει "πόρτα" από όλα τα κεντρικά διαπλεκόμενα ΜΜΕ, οργώνει την περιφέρεια, και από αυτές τις επαφές προκύπτουν οι συνεντεύξεις μου, σχεδόν κάθε μέρα. Αρχή μας, που είχαμε από την... αρχή: δεν πληρώνουμε κανέναν για να βγούμε στον αέρα. Όμως, αυτά που ακούνε οι συνεργάτες μου είναι η αποτύπωση του πώς λειτουργεί ένα διεφθαρμένο σύστημα ΜΜΕ σε συνεργασία με ένα διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα. Σημερινή δεύτερη επαφή με Ρ/Φ σταθμό Πελοποννήσου, αφού πριν 20 μέρες είχαν "τεχνικό πρόβλημα": πρέπει να βάλετε και λίγο διαφήμιση, ο Τσίπρας 5000 € μού έδωσε, δεν μπορώ να βγάζω όποιον να είναι γιατί μετά θα παραπονεθούν οι άλλοι...."

Μόνο που αυτά τα 5000 € δεν τα έδωσε ο Τσίπρας. ΕΣΥ τα έδωσες φορολογούμενε, από την δική σου τσέπη βγήκαν, για να πάνε στα ταμεία των κομμάτων για να πληρώνουν τα παπαγαλάκια τους.
Δημοσίευση: Μαΐου 19, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΤΖΗΜΕΡΟΣ: «Δεν πληρώνουμε κανέναν για να βγούμε στον αέρα»"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator