Διορισμένο "οικόσιτο" αρθρογραφεί με τίτλο «Προχώρα Αλέξη και εμείς είμαστε πίσω σου»... Άξια τα μισθά κυρία μου !!!

0Προχώρα Αλέξη και εμείς είμαστε πίσω σου γράφει η Μαύρα Σαραντοπούλου, σε σημερινό της άρθρο, την ημέρα που η μνημονιακή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, φέρνει τα μνημονιακά νομοσχέδια για φορολογικό και ασφαλιστικό...

Το άρθρο δεν έχει κάποια αξία, απλά παραπάνω σας δώσαμε το Link για να το διαβάσετε, εμείς σημειώνουμε ένα απόσπασμα που βρωμίζει την έννοια του Μαρξισμού με πολύ γλύψιμο....

Γιατί, τί ποιό μαρξιστικό ρε σύντροφε, από το να παραμείνεις εντός του καπιταλιστικού συστήματος πολεμώντας για να κερδίσεις τον συσχετισμό των δυνάμεων.
Γιατί όποιος νιώθει λίγο τον πόνο και την αγωνία τούτου του λαού, ξέρει καλά πως δεν είχε άλλο λίγο. άλλο λίγο να χάσει, ξεκόβοντας από την ευρωφαμήλια και άλλο λίγο να του αρπάξουν, γυρνώντας οι οπλές των αλόγων της δεξιάς.

Έμεινε εκεί και θα μείνει για να δώσει τον αγώνα για ένα αύριο με δουλειά και αξιοπρέπεια.

Σε αυτόν στρέφω το πρόσωπο.

Σε αυτόν απλώνω το χέρι και του λέω πάμε.Και όταν δυναμώσουμε…βλέπουμε και τα υπόλοιπα.

Με τη νίκη λοιπόν Αλέξη.

Θα μας πείτε γιατί σταθήκατε σε αυτό το άρθρο;;; Υπάρχουν αρκετοί οπαδοί του Ηγετίσκου!

Θα είχατε απόλυτο δίκιο, αν η αρθρογράφος κυρία Σαρανταπούλου ήταν ένα απλό μέλος του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά δεν είναι.....ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΑΠΌ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΑΥΓΟΥΣΤΟ, ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ, ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩΚαι εδώ διαβάζετε ολόκληρο το ΦΕΚ....

Άξια τα μισθά κυρία μου, αλλά τα ΦΕΚ είναι ακόμα δημόσια!

ΠΗΓΗ
Δημοσίευση: Μαΐου 09, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Διορισμένο "οικόσιτο" αρθρογραφεί με τίτλο «Προχώρα Αλέξη και εμείς είμαστε πίσω σου»... Άξια τα μισθά κυρία μου !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator