Κι όμως είναι η Ολγα Γεροβασίλη

0Η υποκρισία των εκάστοτε εξουσιών πάει πακέτο με την ανοησία του χαχόλου λαού.

Τρύπωσε στα ράσα παραληρώντας από ευγνωμοσύνη γενικότερα μην πιστεύοντας και η ίδια ότι είναι υπουργός στο Κατσιαπλιαδιστάν.

Η Ολγα ως γνωστόν συνόδευσε με τιμές Αρχηγού Κράτους το Αγιο Φως που είναι τόσο θαυματουργό ώστε πρέπει να έρχεται κάθε χρόνο και κάθε χρόνο το ελληνικό κατσιαπλιάδικο Κράτος στέλνει μισή ντουζίνα υπουργούς και βουλευτές όλων των κομμάτων να το συνοδεύσουν.

Η υποκρισία των εκάστοτε εξουσιών πάει πακέτο με την ανοησία του χαχόλου λαού αλλά και μεγάλου μέρους των ΜΜΕ που συμμετέχει στο εμπόριο της απάτης.

Βρισκόμαστε στο 2016 και η Ελλάδα είναι ένα χρεοκοπημένο Κράτος. Από την πρώτη μέρα της ίδρυσής του.

Πως θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά με τέτοιο λαό και τέτοιους πολιτικούς…


Δημοσίευση: Μαΐου 02, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Κι όμως είναι η Ολγα Γεροβασίλη"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator