Όταν ο Παπαδημούλης πανηγύριζε για τη νίκη Μαδούρο!

0Μήνυμα ελπίδας είχε χαρακτηρίσει πριν 3 χρόνια τη νίκη του Νίκολα Μαδούρο στις προεδρικές εκλογές της Βενεζουέλας, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης.

«Η νίκη του Νίκολα Μαδούρο στη Βενεζουέλα είναι μήνυμα ελπίδας και αλλαγής. Οι οπαδοί του δεξιού Καπρίλες μιλούν πάλι για νοθεία. Περαστικά», είχε σχολιάσει χαρακτηριστικά στο twitter o Δημήτρης Παπαδημούλης για την επικράτηση του πολιτικού κληρονόμου του Ούγκο Τσάβες και τις δηλώσεις του αντιπάλου του, Ενρίκε Καπρίλες, ότι δεν αναγνωρίζει το αποτέλεσμα.


Δημοσίευση: Μαΐου 01, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Όταν ο Παπαδημούλης πανηγύριζε για τη νίκη Μαδούρο!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator