Θαυμάστε... ηθικόν πλεονέκτημα της Αριστεράς

0Ο Πολάκης, παράνομα ή νόμιμα θα κριθεί σύντομα, ξήλωσε όλο το δ.σ. του ΚΕΕΛΠΝΟ γιατί όπως υποστήριζε επικρατούσε αδιαφάνεια.

Μπράβο του, καλά έκανε, είναι μάγκας και καραμπουζουκλής. Όμως, γιατί αφού τους ξήλωσε όλους κράτησε στο δ.σ. του Κέντρου τη σύζυγο του Αλέκου Φλαμπουράρη; Αν ήθελε να δείξει αμεροληψία και «καθαρότητα» ενεργειών από εκεί έπρεπε να ξεκινήσει. Όπως γράφει το βιογραφικό της, η κ. Ευσταθία Πανοτοπούλου, είναι μοριακή ιολόγος, Διευθύντρια Ιολογίας στο Αντικαρκινικό- Ογκολογικό Νοσοκομείο «Άγιος Σάββας», τακτικό μέλος, με αναπληρωτή της τον Αγάπιο Τερζίδη, παιδίατρο, πανεπιστημιακό υπότροφο Ε.Κ.Π.Α., εποπτεύοντα σπουδών του προγράμματος μεταπτυχιακών σπουδών «Διεθνής Ιατρική Διαχείρισης Κρίσεων Υγείας».

Η κυρία δε λέει βεβαίως ότι είναι η γυναίκα του Α. Φλαμπουράρη και καλά κάνει. Προφανώς είναι άξια επιστήμονας και την κράτησαν. Όμως, για πιο ηθικό πλεονέκτημα μιλάνε εκεί στο Μαξίμου; Δεν έχουν ούτε μια σταλιά ντροπής;

Και συνεχίζουν να κάνουν κι άλλα. Για παράδειγμα, μια από τις τροπολογίες που κατατέθηκαν στα νομοσχέδια που συζητούνται στη Βουλή (με βωβά τα μέσα ενημέρωσης) είναι και αυτή που αναφέρει ότι καταργούνται οι καταλογισμοί σε στελέχη του Πανεπιστημίου Κρήτης για κακοδιαχείριση κονδυλίων.

Θαύμα, θαύμα. Η υπόθεση αυτή έγινε γνωστή απλά γιατί σ΄ αυτήν έχει εμπλοκή ο υπουργός Οικονομίας, Γ. Σταθάκης που είναι καθηγητής στο Πανεπιστήμιο. Η ίδια ρύθμιση είχε ξανακατατεθεί, την πήραν πίσω λόγω αντιδράσεων και τώρα την επαναφέρουν.

Είπαμε, το ηθικόν πλεονέκτημα της Αριστεράς είναι εδώ.

ΠΗΓΗ
Δημοσίευση: Μαΐου 20, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Θαυμάστε... ηθικόν πλεονέκτημα της Αριστεράς"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator