Αυτό είναι το app που σου «τρώει» συνεχώς την μπαταρία του κινητού σου

0Να σε προειδοποιήσουμε πως η »αποκάλυψη» αυτή θα σε στεναχωρήσει βαθύτατα. Όσο να ναι αυτό το app είναι όχι απλά το αγαπημένο μας, ίσως και κάτι περισσότερο. Πολλοί από εμάς ....

δηλώνουμε «εθισμένοι» ενώ ακόμα περισσότεροι το χρησιμοποιούμε σε καθημερινή βάση για να επικοινωνούμε με φίλους, γνωστούς ή ακόμα και με τις μαμάδες μας. Ναι, έχει και η δική σου μαμά πια... facebook ε;

Ναι, το facebook δυστυχώς είναι η εφαρμογή που «τρώει» την μπαταρία του κινητού μας με αποτέλεσμα να αναζητάμε μέσα στη μέρα συχνά πυνά κάποιο φορτιστή. Ναι αυτό είναι #storyofourlives.

Ο Matt Galligan, o οποίος είναι δημιουργός νέων εφαρμογών για κινητά και tablets αναφέρει πως το facebook δεν «κοιμάται» ποτέ, αφού ακόμα και όταν βγαίνεις, εκείνη συνεχίζει να λειτουργεί. Οι τεχνικοί της εφαρμογής όμως ψάχνουν να βρουν το κόλπο για να τελειώσει το «μαρτύριό» μας εδώ.

Να σε ενημερώσουμε βέβαια πως το Spotify καταναλώνει εξίσου την ίδια μπαταρία με το facebook σε κινητά android. Για αυτό, το νου σου!

queen.gr
Δημοσίευση: Μαΐου 27, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Αυτό είναι το app που σου «τρώει» συνεχώς την μπαταρία του κινητού σου"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator