Λαμία: 30.000€ πρόστιμο σε νεαρό για την κλωτσιά στο γατάκι - ΒΙΝΤΕΟ

0



Δυο πρόστιμα των 30.000€ για δυο ξεχωριστές περιπτώσεις θανάτωσης ζώων.

Το ένα πρόστιμο των 30.000€ επιβλήθηκε σε έναν νεαρό από την Ελάτεια Φθιώτιδας, ο οποίος τον περασμένο Αύγουστο κλώτσησε και σκότωσε ένα γατάκι στο κεντρο της Λαμίας, όπου μαζί με τους φίλους του είχε βγει για διασκέδαση.

Το δεύτερο πρόστιμο αφορούσε ιδιοκτήτη επιχείρησης από τη Λαμία, ο οποίος τον Σεπτέμβριο του 2015 φέρεται να πυροβόλησε και να σκότωσε ένα σκύλο, εντός περιφραγμένου χώρου ιδιοκτησίας του, στη ΒΙ.ΠΕ. Λαμίας.

Τα βαριά πρόστιμα, σύμφωνα με τη νομοθεσία, επιβάλλονται από την αστυνομία και στη συνέχεια επικυρώνονται από τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής του νομού.

Να σημειωθεί πως τα πρόστιμα για βασανισμό ή θανάτωση ζώου είναι ιδιαίτερα υψηλά σύμφωνα με την καινούργια νομοθεσία. Αν κάποιος προσπαθήσει να "ξεφορτωθεί" τα νεογέννητα κουταβάκια ή γατάκια, τότε το πρόστιμο είναι 30.000€ χ τον αριθμό των μικρών που θέλησε να πετάξει.

Πρόσφατα στη Θεσσαλονίκη επεβλήθη πρόστιμο 300.000€ σε κάποιον ο οποίος προσπάθησε να "ξεφορτωθεί" 10 νεογέννητα κουταβάκια, όπως είπε στη κάμερα του LamiaReport η πρόεδρος του Φιλοζωικού Φθιώτιδας Αγγέλα Μπαρτσιώκα.



lamiareport.gr
Δημοσίευση: Μαΐου 04, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Λαμία: 30.000€ πρόστιμο σε νεαρό για την κλωτσιά στο γατάκι - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator