Η κυβέρνηση ζήτησε και τα αποθεματικά της 3ης Λυκείου για την πενταήμερη

0Με έκτακτη ανακοίνωση του το υπουργείο Οικονομικών ζητάει από τους τελειόφοιτους του Λυκείου να μεταφέρουν τα χρήματα του ταμείου που μάζεψαν για την εκδρομή σε ειδικό λογαριασμό της Τράπεζας της Ελλάδος

Νίκος Ζαχαριάδης

Παράδοση αποθεματικών κατευθείαν στο Μαξίμου. Η κυβέρνηση δέχεται και κουμπαράδες για να απλοποιήσει τις διαδικασίες

Eντονες αντιδράσεις στα σχολεία όλης της χώρας έχει προκαλέσει η επιστολή του Μεγάρου Μαξίμου προς τους προέδρους του 15μελούς στην οποία τους «υποδεικνύει» τι πρέπει να κάνουν τα χρήματα που έχουν μαζέψει για την 5ήμερη.

Συγκεκριμένα ζητειται από τους ταμίες των τάξεων να μεταφέρουν τα αποθεματικά τους σε ειδικό λογαριασμό ή να περάσουν κάποια στιγμή από την ηρώδου Αττικού για να τα παραδώσουν αυτοπροσώπως στον Προθυπουργό.

Μάλιστα η επιστολή υπενθυμίζει διακριτικά πως αν οι μαθητές δεν συμμορφωθούν, το υπουργείο Παιδείας δεν θα έχει καμία ευθύνη για τα θέματα που θα πέσουν στις Πανελλήνιες ούτε θα γίνει καμιά προσπάθεια εκ μέρους του υπουργού να είναι πιο «βατά».

Την απόφαση της κυβέρνησης να «σκουπίσει» και τα αποθεματικά της 5ήμερης σχολίασε η Ζωή Κωνσταντοπούλου μέσω twitter: «Ο Αλέξης Τσίπρας πρόδωσε και τα 15μελή στα οποία κάποτε ανήκε» έγραψε.
Δημοσίευση: Μαΐου 04, 2016
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Η κυβέρνηση ζήτησε και τα αποθεματικά της 3ης Λυκείου για την πενταήμερη"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator