Βροχή τροπολογιών στη Βουλή με τα ΜΜΕ να απεργούν - Προσλήψεις, ρύθμιση της υπόθεσης Σταθάκη και 24 ακόμη

0Εικοσιέξι τροπολογίες έφεραν οι υπουργοί και οι βουλευτές του Τσίπρα στη Βουλή ενώ στα ΜΜΕ έχει πέσει μαύρο λόγω της απεργίας ενόψει της ψήφισης του Ασφαλιστικού-λαιμητόμου την Κυριακή.

Νίκος Φίλης, Σία Αναγνωστοπούλου και Νίκος Φωτάκης ανακοίνωσαν ότι έκαναν αποδεκτές 18βουλευτικές τροπολογίες.

Μεταξύ των τροπολογιών που κατατέθηκαν στο Ασφαλιστικό είναι και αυτή που καταργεί καταλογισμούς σε στελέχη του Πανεπιστημίου Κρήτης για κακοδιαχείριση κονδυλίων, μια υπόθεση στην οποία εμπλέκεται αστικά και ποινικά και ο υπουργός Οικονομίας Γιώργος Σταθάκης. Σημειώνεται ότι η εν λόγω ρύθμιση είχε κατατεθεί ξανά σε νομοσχέδιο του υπ. Παιδείας και είχε αποσυρθεί λίγη ώρα αφότου έγινε γνωστή!

Πέραν των βουλευτικών τροπολογιών έχουν κατατεθεί και 8 υπουργικές τροπολογίες. Μια από αυτές, του υπουργείου Εσωτερικών, αφορά στη δημιουργία τεσσάρων θέσεων δημοσιογράφων για τα γραφεία των αναπληρωτών υπουργών Χριστόφορου Βερναρδάκη και Νίκου Τόσκα. Επίσης, με άλλη τροπολογία αδιάθετα ακίνητα του Υπουργείου Υγείας μεταφέρονται στο Υπουργείο Εργασίας των οποίων η αξιοποίηση γίνεται με την υπογραφή του Γενικού Γραμματέα Πρόνοιας και μόνο. «Η κ. Φωτίου εισάγει στο Υπουργείο της καινούργιες μεθόδους real estate. Δεν χρειάζονται διάφανοι κανόνες. Φτάνει να εμπιστεύεσαι τυφλά το Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου. Μπράβο» σχολίασε ο κ. Κώστας Μπαργιώτας του Ποταμιού.

Επίσης, ο Νίκος Φίλης κατέθεσε τροπολογία για την επαγγελματική εκπαίδευση στο νομοσχέδιο για την έρευνα που συζητείται στην Ολομέλεια της Βουλής

iefimerida.gr
Δημοσίευση: Μαΐου 07, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Βροχή τροπολογιών στη Βουλή με τα ΜΜΕ να απεργούν - Προσλήψεις, ρύθμιση της υπόθεσης Σταθάκη και 24 ακόμη"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator