Πανελλαδικές 2016: Ξήλωσαν την επιτροπή 10 μέρες πριν τις εξετάσεις

0



Για κομματικά παιχνίδια στις πλάτες δεκάδων χιλιάδων μαθητών κάνουν λόγο πολλοί καθώς μερικές ημέρες πριν την έναρξη των πανελλαδικών εξετάσεων του 2016 “ξηλώθηκαν” τα περισσότερα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής Εξετάσεων.
Σύμφωνα με την εφημερίδα “Καθημερινή” αν και εδώ και δεκαετίες τα μέλη της επιτροπής αντικαθίστανται μερικώς με στόχο τα παλαιότερα μέλη να βοηθούν με την εμπειρία τους στην διεξαγωγή των πανελληνίων εξετάσεων, εφέτος αντικαθίστανται τα περισσότερα μέλη με στόχο να τοποθετηθούν στην ΚΕΕ άτομα τα οποία προέρχονται από τον χώρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα σύμβουλος του υπουργού Παιδείας Ν. Φίλη έχει αναλάβει τα τηλεφωνήματα σε “φίλα προσκείμενους” εκπαιδευτικούς για τις τριμελής επιτροπές που θα εισηγούνται στα μέλη της ΚΕΕ τα θέματα της επόμενης ημέρας.

Μάλιστα σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες αναμένεται να υποβαθμιστεί και ο ρόλος του Εθνικού Οργανισμού Εξετάσεων, παρά το γεγονός ότι πρόκειται για ανεξάρτητη αρχή που επιλέγεται από τη Βουλή.
Δημοσίευση: Μαΐου 05, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Πανελλαδικές 2016: Ξήλωσαν την επιτροπή 10 μέρες πριν τις εξετάσεις"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator