Στη δεύτερη θέση Λάμπρος Αθανασούλας Ηλίας Παναγιωτούνης στο Ράλι Ακρόπολις - Nίκη για τον Sirmacis‬ - ΒΙΝΤΕΟ

0



Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο πόντιουμ του Ράλλυ Ακρόπολις και αυτή την φορά ένα σκαλί υψηλότερα! 2οι Γενικής στο Ράλι Ακρόπολις 2016 οι Λάμπρος Αθανασούλας Ηλίας Παναγιωτούνης.




Μεγάλη νίκη για τον Sirmacis‬ στο Ράλι Ακρόπολις. Στη δεύτερη θέση τερμάτισε ο Λάμπρος Αθανασούλας με μόλις ένα δέκατο του δευτερολέπτου διαφορά από τον τρίτο Tarabus μετά από ένα θρίλερ που παίχτηκε στην τελευταία ΕΔ του αγώνα, όταν το ελληνικό πλήρωμα βρήκε μπροστά του ένα αυτοκίνητο της κατηορίας Ν και έχασε πολύτιμο χρόνο στη σκόνη των προπορευόμενων.

Οι Τσέχοι κάλυψαν όλη τη διαφορά που τους χώριζε από το ελληνικό πλήρωμα εκτός από ένα δέκατο του δευτερολέπτου, που ήταν το καθοριστικό για να ανεβάσει τους Αθανασούλα-Παναγιωτούνη στο δεύτερο σκαλί του βάθρου.
Aξιοσημέιωτο ότι και οι τρεις πρώτοι οδηγούσαν Skoda Fabia R5

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΔΗΓΩΝ

1 KAJETANOWICZ Kajetan - BARAN Jaroslaw FORD Fiesta R5
«Ήταν σκληρό ράλλυ για εμάς. Κερδίσαμε βαθμούς, και είμαι χαρούμενος για αυτό. Μπορούμε να παλέψουμε σε κάθε ράλλυ, όπως είδατε».

2 LUKYANUK Alexey - KAPUSTIN Roman FORD Fiesta R5
«Δύσκολο σαββατοκύριακο, είχαμε κακοτυχία. Πιστεύω ότι οι θεοί ήταν εναντίον μας, αλλά ήταν καλή εμπειρία. Προσπαθήσαμε να πιέσουμε, και καταφέραμε πολλά».

3 TARABUS Jaromir - TRUNKAT Daniel SKODA Fabia R5
«Χάσαμε χρόνο στην αρχή, προσπαθήσαμε μετά, είχε σκόνη στην ειδική. Είμαστε ευχαριστημένοι με μία θέση στο βάθρο».

6 JEETS Raul - TOOM Andrus SKODA Fabia R5
«Καλό ράλλυ, με νέο αυτοκίνητο, χωρίς προβλήματα και λάθη».

8 KASPERCZYK Tomasz - SYTY Damian FORD Fiesta R5
«Ήταν δύσκολο σαββατοκύριακο. Η ειδική ήταν τρελή, φρέναρα όλη την ώρα, τα τακάκια μου καίνε».

9 ATHANASSOULAS Lambros - PANAGIOTOUNIS Elias SKODA Fabia R5
«Για 15 χλμ. ένα αυτοκίνητο ήταν μπροστά μας και δε μας άφηνε να περάσουμε».


11 SIRMACIS Ralfs - SIMINS Arturs SKODA Fabia R5
«Προσπάθησα για το καλύτερο. Ήταν καλή εμπειρία για το επόμενο ράλλυ».

17 CHUCHALA Wojciech - DYMURSKI Daniel SUBARU Impreza WRX STI
«Ήταν δύσκολο, το πιο δύσκολο ράλλυ για εμάς και το αυτοκίνητο. Ίσως προσπαθήσαμε να πιέσουμε πολύ σε κάποια σημεία, είμαστε ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα».
Δείτε τους Λάμπρο Αθανασούλα και Ηλία Παναγιωτούνη εν ώρα εργασίας στην κατατακτήρια ειδική διαδρομή του 62ου Ράλι Ακρόπολις που διεξήχθη την Παρασκευή 6/5. Το ελληνικό πλήρωμα συμμετείχε στον εθνικό μας αγώνα με μια Skoda Fabia R5 της Ιταλικής MotorSport Italia.

Δημοσίευση: Μαΐου 08, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Στη δεύτερη θέση Λάμπρος Αθανασούλας Ηλίας Παναγιωτούνης στο Ράλι Ακρόπολις - Nίκη για τον Sirmacis‬ - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator