Το Ziria Music Festival επιστρέφει…

0



Μετά από ένα μικρό διάλειμμα που έγινε το 2015, το Ziria Music Festival “Νίκος Δόικας” επιστρέφει δυναμικά.

Στις 25, 26 και 27 Αυγούστου 2016 στο φιλόξενο χώρο του Αθλητικού Κέντρου Ζήρειας, θα γίνει και πάλι η μεγάλη γιορτή της μουσικής και της φύσης, που τόσο πολύ και τόσοι πολλοί έχουμε αγαπήσει και στηρίξει από το 2009 που πρωτοσυναντηθήκαμε εκεί ψηλά.
Μάλιστα φέτος θα είναι η πρώτη φορά που όλη η διοργάνωση θα γίνει από εμάς.

Η χρόνια επιθυμία μας και ο στόχος που είχαμε βάλει ώστε η διοργάνωση αυτή να είναι μια συλλογική δημιουργία όλων των φίλων του φεστιβάλ, παίρνει σάρκα και οστά.
Για το λόγο αυτό συστήσαμε τη συνεταιριστική επιχείρηση «Σύθας», η οποία ξεκίνησε από επτά Zirius και ευελπιστούμε σύντομα να γίνει μια μεγάλη συλλογικότητα που θα οργανώνει πολλά και όμορφα σκαρώματα.

Σταθεροί στις αρχές μας και στη μη εμπορική φιλοσοφία του φεστιβάλ, θα υπάρχει και πάλι ελεύθερη είσοδος για όλους και για όλες τις δράσεις που θα πραγματοποιηθούν.

Τρεις μουσικές σκηνές (η κεντρική για Παρασκευή και Σάββατο βράδυ, μία μικρότερη στο σαλέ για Πέμπτη βράδυ, Παρασκευή και Σάββατο μεσημέρι και μία ακόμα μέσα στο σαλέ για τα μεταμεσονύχτια Dj’s Set), ελεύθερη κατασκήνωση και πολλές ημερήσιες δράσεις στη μαγευτική φύση της Ζήρειας, θα συνθέτουν και φέτος το πρόγραμμα του φεστιβάλ.

Τα έξοδα της διοργάνωσης θα προσπαθήσουμε να βγουν από τα φαγητά και τα ποτά που θα πουλιούνται κατά τη διάρκεια του τριημέρου, αλλά και από αναμνηστικά που θα κυκλοφορήσουν σε λίγες εβδομάδες.
Λεπτομέρειες για το πώς θα προσπαθήσουμε να ισορροπήσουμε τα έξοδα με τα έσοδα θα ανακοινωθούν το προσεχές διάστημα.
Αυτό που σίγουρα θα χρειαστεί είναι όλοι εμείς που αγαπάμε αυτή τη γιορτή να γίνουμε συμμέτοχοι και συνδιοργανωτές και να γράψουμε μαζί την καινούρια σελίδα που ανοίγει μπροστά μας.
Πάμε για τα όμορφα και τα ψηλότερα λοιπόν.

Ζητάμε βοήθεια απ’ όλους τους «ψυχή τε και σώματι» Zirius και θέλουμε όσοι μπορείτε να βοηθήσετε να μας το πείτε ώστε να καταφέρουμε να οργανώσουμε φέτος το φεστιβάλ όσο καλύτερα γίνεται.

Μείνετε συντονισμένοι για νεότερες ενημερώσεις και σημειώστε:

Ziria Music Festival 2016.
25, 26 & 27 Αυγούστου.
Αθλητικό Κέντρο Ζήρειας.
120 κι απόψε…
Δημοσίευση: Απριλίου 26, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Το Ziria Music Festival επιστρέφει…"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator