Οι ατάκες του Δρίτσα για το λιμάνι που δεν θα ιδιωτικοποιούσε (video)

0Ο Δρίτσας έκανε πολιτική καρίερα στον Πειραιά φωνάζοντας ότι δεν πρέπει να ιδιωτικοποιηθεί το λιμάνι. Σήμερα o ΣΥΡΙΖΑ υπογράφει με την Cosco και ο Δρίτσας παραμένει υπουργός σαν να μην συμβαίνει τίποτα

Η δήλωση του Δρίτσα τον Ιανουάριο του 2015, στην ορκωμοσία της πρώτης κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΤα ίδια όμως συνέχιζε να λέει και τον Σεπτέμβριο του 2015

Και πολλά από αυτά που έλεγε ο Δρίτσας τόσα χρόνια

Δημοσίευση: Απριλίου 08, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Οι ατάκες του Δρίτσα για το λιμάνι που δεν θα ιδιωτικοποιούσε (video)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator