Έτσι κηδεύουν στην Κρήτη: Αποχαιρέτησαν τον λυράρη Γ. Σταματογιαννάκη χορεύοντας συρτό! (vid)

0


Πιασμένοι στα χέρια και χορεύοντας συρτό, οι Κρητικοί είπαν το τελευταίο αντίο στον γνωστό λυράρη Γεράσιμο Σταματογιαννάκη που κηδεύτηκε στις 5 Απριλίου στα Ακούμια Ρεθύμνης.
Ο Γεράσιμος Σταματογιαννάκης είχε εκφράσει όταν ήταν εν ζωή, την επιθυμία του να οδηγηθεί πριν το στερνό αντίο, κάτω από τον αιωνόβιο πλάτανο του χωριού του.
Εκεί, σε ένα συγκινητικά φορτισμένο κλίμα, χορευτές του Ομίλου Βρακοφόρων Κρήτης, ως ένδειξη τιμής χόρεψαν γύρω από το φέρετρο του μεγάλου λυράρη, με τους καλλιτέχνες Κώστα Κακουδάκη, Μανώλη Βερνιδάκη και Γιώργο Νηστικάκη να παίζουν κρητική μουσική.
Δείτε το βίντεο

Δημοσίευση: Απριλίου 11, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Έτσι κηδεύουν στην Κρήτη: Αποχαιρέτησαν τον λυράρη Γ. Σταματογιαννάκη χορεύοντας συρτό! (vid)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator