To απόστημα των ΜΚΟ… οι «αλληλέγγυοι»… και το φάρμακο!

0



Είναι άραγε απάτριδες, ανιστόρητοι, γεννίτσαροι, 5η φάλαγγα ή ανθρωπιστές ; Ένα είναι βέβαιο:
Η απουσία του κράτους εκθρέφει  παρακράτος, ενώ από το 2014 υπάρχει μία έκρηξη ίδρυσης «αμαρτωλών» Μ.Κ.Ο.
Παράλληλα μεγεθύνεται η εικόνα των φερόμενων ως «αλληλέγγυων».

Στους τελευταίους, υποστηρίζει ο Ίων Πολιάδης -ο οποίος έζησε μαζί τους για 20 ημέρες στον Πειραιά- έχουν παρεισφρήσει άνθρωποι περίεργων σεξουαλικών προτιμήσεων είτε σεξουαλικά απόκληροι, άλλοι με ξένη ιθαγένεια αλλά και μία «παρτίδα» αντιεξουσιαστών οι οποίοι δημιουργούν αργά αλλά σταθερά ένα νέο καρκίνωμα, αγνοώντας τους νόμους και υποκαθιστώντας τις αρχές και αδιαφορώντας ακόμη και για αυτήν την υπόσταση της χώρας.

Έτσι οι μεν «αμαρτωλές» Μ.Κ.Ο. κάνουν αυτό που ξέρουν καλύτερα, δηλαδή τον πλουτισμό των ιδρυτών τους, οι δε «αλληλέγγυοι» δημιουργούν ένα «φυτώριο» που προσπαθεί να αφομοιώσει τους αγνούς ιδεαλιστές, κυρίως νέους, με στόχο την πολιτική δύναμη…και την ανοησία.

Οι πρόσφυγες και οι μετανάστες αποτελούν το απαραίτητο περιβάλλον μέσα στο οποίο εκθρέπτονται οι παραπάνω πρακτικές.


Ως εκ τούτου η διατήρηση αλλά και η αναμενόμενη «επιδείνωση» του προσφυγικού/ μεταναστευτικού προβλήματος είναι η απαραίτητη και ικανή συνθήκη για την περεταίρω ανάπτυξή τους. Μία εξέλιξη η οποία είναι εξαιρετικά επικίνδυνη, αφού αμαρτωλές ΜΚΟ και «αλληλέγγυοι» αναλώνουν τον χρόνο τους, πέραν από τα νομιμότυπα και στην δημιουργία ενός ταραγμένου κλίματος ενώ στρέφουν τους μέχρι τώρα φιλόξενους Έλληνες πολίτες εναντίον των προσφύγων και μεταναστών.

Ως λύση προβάλει η σωστή ενημέρωση των μεταναστών από το κράτος με ανάδειξη των πραγματικών κινήτρων των αμαρτωλών Μ.Κ.Ο και των «αλληλέγγυων».

Ωστόσο για την πρόληψη των διαφαινόμενων εντάσεων και έως το κράτος απαλλαγεί από τις ιδεοληψίες του και επαναφέρει την νομιμότητα, πρέπει να αναλάβουν «δράση» οι πολίτες με όπλο τους νόμους.

Ώστε, όπου παρατηρείται παρανομία, αυθαιρεσία, καταπάτηση περιουσιών, ή υποκατάσταση αρχής, οι πολίτες οφείλουν να απευθύνονται στις αρμόδιες αστυνομικές, λιμενικές και εισαγγελικές αρχές. Και όπου οι αρχές δεν πράξουν το καθήκον τους  τότε θα πρέπει να κατατεθούν μηνύσεις για παράβαση καθήκοντος. Όχι μόνον κατά των εκτελεστικών οργάνων αλλά και κατά του συνόλου της ιεραρχίας.

Παράλληλα να συγκεντρώνουν πληροφορίες για το ποιόν και την δράση ατόμων που υπό τον μανδύα του «ανθρωπιστή» καταφεύγουν σε πράξεις παράνομες οι οποίες στρέφονται κατά των πολιτών και της χώρας.

Είναι δε άκρως περίεργο το γεγονός ότι ενώ το κράτος διαθέτει δεκάδες εκατομμύρια για την σίτιση και την στέγαση προσφύγων και μεταναστών δεν δαπανά ένα ελάχιστο ποσό για να παράξει ενημερωτικά φυλλάδια. Αντίθετα επιτρέπει την ασυδοσία και την παραπληροφόρηση των «αλληλέγγυων».

Εκτός αν αληθεύει ότι πίσω από κάποιες «αμαρτωλές» Μ.Κ.Ο. κρύβονται κυβερνητικοί αξιωματούχοι.

Ι. Δέμος   
Δημοσίευση: Απριλίου 24, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "To απόστημα των ΜΚΟ… οι «αλληλέγγυοι»… και το φάρμακο!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator