Πνευματικός σε Τατούλη: «Δε θέλω Δημόσιες σχέσεις, τα έργα που δικαιούται o δήμος Κορινθίων θα τα πάρουμε, να είστε σίγουρος...» (video)

0Για άλλη μία φορά o Δήμαρχος Κορινθίων Α.Πνευματικός δεν μασάει τα λόγια του, και έδωσε απαντήσεις στα όσα ακούγονται, και έστειλε μήνυμα στον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη ότι:

Δεν θέλω Δημόσιες Σχέσεις, και θα κοιτάξω τα συμφέροντα των δημοτών, τα έργα που δικαιούται o δήμος Κορινθίων θα τα πάρουμε, να είστε σίγουρος.http://korinthostv.gr
Δημοσίευση: Απριλίου 04, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Πνευματικός σε Τατούλη: «Δε θέλω Δημόσιες σχέσεις, τα έργα που δικαιούται o δήμος Κορινθίων θα τα πάρουμε, να είστε σίγουρος...» (video)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator