Φώτης και Θεοχάρης παίρνουν στα χέρια τους το Mega;

0



ΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ
Θα καταβάλλουν το δώρο του Πάσχα στους εργαζόμενους

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του pontiki.gr ο Φώτης Μπόμπολας μαζί με τον Θεοχάρη Φιλιππόπουλο προτίθεται να αναλάβουν τις οικονομικές υποχρεώσεις του Mega και συνεπώς την μετοχική πλειοψηφία.

Την διαβεβαίωση αυτή, φέρεται ότι μετέφερε σήμερα το μεσημέρι στους εκπροσώπους των τραπεζών (Πειραιώς-Alpha), ο ίδιος ο εκδότης του Έθνους.

Μάλιστα, οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο Φώτης Μπόμπολας- προφανώς εκπροσωπώντας και τον Θεοχάρη Φιλιππόπουλο, ανέφερε στους συνομιλητές του ότι προτίθεται να καταβάλλουν το δώρο του Πάσχα στους εργαζόμενους- η προθεσμία λήγει αύριο- προκειμένου να μην υπάρξουν ποινικές διώξεις στα μέλη του ΔΣ από την μη πληρωμή τους.

Αν γίνει αυτό, οι δυο εκδότες θα αναλάβουν το σύνολο των υποχρεώσεων του καναλιού σε τράπεζες, προμηθευτές και εργαζόμενους.

Το πρώτο βήμα αναμένεται να γίνει αύριο( αν δεν υπάρξει υποχώρηση την τελευταία ώρα).

Σύμφωνα με πληροφορίες -μέχρι στιγμής- η πλευρά Βαρδινογιάννη φαίνεται να μην μετέχει σε αυτή την διαδικασία έχοντας ουσιαστικές διαφορές και ενστάσεις για τα μελλούμενα στο τηλεοπτικό τοπίο σε ό,τι αφορά το κανάλι (χρέη, ευθύνες και ερωτηματικά για το τι θα γίνει με τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες).

Δημοσίευση: Απριλίου 30, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Φώτης και Θεοχάρης παίρνουν στα χέρια τους το Mega;"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator