Μία επανάσταση δε φτάνει!...

0


Γράφει ο Κώστας Μαντατοφόρος

Το κακό είναι πως δεν είμαστε μόνον απόγονοι του Κολοκοτρώνη, του Καραϊσκάκη, του Πλαπούτα, του Παπαφλέσσα.
Είμαστε και απόγονοι αυτών που έβαλαν στην φυλακή τον Κολοκοτρώνη και τον Πλαπούτα, κι αυτών που δολοφόνησαν τον Καραϊσκάκη.

Για να το σκεφτούμε λίγο: Έβαλαν στην φυλακή τον Κολοκοτρώνη!
Τον άνθρωπο που λίγα μόλις χρόνια πριν πήρε στα χέρια του μιά ιδέα, την ιδέα της ύπαρξης ελληνικής φυλής και παρέδωσε έθνος. Και κράτος για να ζήσει αυτό το έθνος.
Κι αυτόν τον άνθρωπο, λίγα χρόνια μόλις μετά, τον φυλάκισαν-τον φυλακίσαμε!

Κανονικά, και μόνον γι αυτόν τον λόγο, αυτό το κράτος θα έπρεπε να πάψει τότε αυτόματα να υπάρχει, να διαλυθεί, και να μην του επιτραπεί να ξαναϋπάρξει στον αιώνα τον άπαντα.
Αφού όμως δεν έγινε αυτό, φτάσαμε στο σημείο να κυβερνούν αυτό το κράτος μόνον οι απόγονοι των ελληνόφωνων σκουληκιών που φυλάκισαν τους ήρωες.
 Απ' τον Δηλιγιάννη μέχρι τον ιδρυτή των ''νέων Παρθενώνων'' της Μακρονήσου που πέθανε ως ''γέρος της Δημοκρατίας''(!!!) και μέχρι τον εγγονό του τον Μεγάλο Ηλίθιο, μέχρι τους Κούληδες και τις Φώφες, και μέχρι τον Ψευταρά και τον Τσαλακώτο, γενιές και οικογένειες ελληνόφωνων ανθελλήνων, δωσιλόγων και κοινών προδοτών κυβέρνησαν αυτό το κράτος.

Γι αυτό, μία επανάσταση δεν φτάνει, δεν είναι αρκετή.
Η επανάσταση πρέπει να είναι διαρκής και ατέλειωτη, όπως συνεχής και ατέλειωτη είναι η κατοχή από την Ρωμαϊκή εποχή μέχρι τις μέρες μας.
Γιατί ούτε από την επανάσταση του '21 μέχρι σήμερα ξεφύγαμε απ' την κατοχή και τον ζυγό.

Σήμερα μάλιστα η κατοχή είναι εσωτερική.
Γι αυτό και πιό βρώμικη, πιό αισχρή, πιό ανθελληνική από ποτέ!...

Πηγή "Ουδέν Σχόλιον"

Δημοσίευση: Απριλίου 26, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Μία επανάσταση δε φτάνει!..."

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator