Η Λίμνη "Τιτικάκα" στις Άνδεις, είναι Ελληνική!

0Η Λίμνη Τιτικάκα" στις Άνδεις, είναι Ελληνική!
Είναι προφανές ότι πρόκειται για Ελληνικά μνημεία, κάπου θα υπάρχουν και Ελληνικές επιγραφές! Το Copyright χωρίς αμφιβολία είναι Ελληνικό! Θα έπρεπε να κινηθεί η Ελλάς σε διπλωματικό επίπεδο για τον επαναπατρισμό του μνημείο! Η Τιτικάκα είναι Ελληνική! (τουλάχιστον όπως το αντιλαμβάνομαι ετυμολογικά η "Τιτικάκα" έχει Ελληνική ρίζα και μπορώ να το αποδείξω! PM για περισσότερα)

Η Λιμνη Τιτικάκα" στις Άνδεις, ειναι Ελληνική!
Είναι προφανές οτι πρόκειται για Ελληνικά μνημεία, κάπου θα υπάρχουν και ...
Δημοσιεύτηκε από Socrates Lelekos στις Κυριακή, 10 Απριλίου 2016
Δημοσίευση: Απριλίου 10, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Η Λίμνη "Τιτικάκα" στις Άνδεις, είναι Ελληνική!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator