ΕΣΗΕΑ: το θέατρο της ξεφτίλας

0


Ποιος θα μου το λέγε, ότι κάποια μέρα θα «υπερασπιζόμουν» Μπογδάνους, Πορτοσάλτε, ΣΚΑΪ κ.λ.π., αλλά φαίνεται ότι υπάρχουν και χειρότεροι. Σουπιές που αμολάνε αντιμνημονιακό μελάνι, για να καλύψουν το δικό τους προσκύνημα. Γιατί μεταξύ των μνημονιακών και των νεομνημονιακών, αναμφισβήτητα οι πρώτοι είναι ειλικρινέστεροι.

Δεν τους αθωώνω φυσικά. Οσα έχω γράψει γι αυτούς ισχύουν και πολύ περισσότερα. Ούτε βέβαια η σταθερότητα στις θέσεις τους (δηλαδή στα ψέματα τους) με πείθει, ότι λειτουργούν ανιδιοτελώς. Μίσθαρνα όργανα των εχθρών του Ελληνικού λαού είναι, ακόμα κι αν κάποιοι από αυτούς πιστεύουν (ως ένα σημείο) αυτά που λένε. Αυτοί γίνονται τα ιδανικά όργανα των αντιλαϊκών και αντεθνικών μεθοδεύσεων, γι αυτό και επιλέγονται γι αυτές τις θέσεις.

Ωστόσο, πρέπει να επιτρέπεται κάθε φωνή, ότι κι αν λέει και από όποια κίνητρα κι αν λειτουργεί. Αλλά κι αν έπρεπε κάποιοι να τιμωρηθούν, αυτοί είναι τα ψευτοαντιμνημονιακά παράσιτα, που πήραν θέσεις και αξιώματα (Κυρίτσης, Αρβανίτης κ.λ.π.). Αυτοί που υιοθέτησαν αυτούσια την επιχειρηματολογία των «αντιπάλων» τους εν μία νυκτί και παρόλα αυτά συνεχίζουν να παριστάνουν τους αντιμνημονιακούς πολεμιστές!!!!!!! Αυτούς που γράφουν στα … τους το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος και συνεχίζουν ανερυθρίαστα να παρουσιάζουν το μαύρο για άσπρο.

Η αλήθεια είναι, ότι τα ξεφτιλισμένα παράσιτα, τα απομεινάρια του φαύλου ψευτοδημοκρατικού παρελθόντος (ΕΣΗΕΑ, ΓΣΕΕ, ΠΑΣΕΓΕΣ κ.λ.π.) «αγωνίζονται» με θεατρινισμούς να περισώσουν το ανύπαρκτο πλέον κύρος τους. Το θεατράκι της δήθεν οξύτητας μεταξύ μνημονιακών και νεομνημονιακών βολεύει και τις δύο όψεις του νομίσματος. Και οι δύο, «διώκτες» και «διωκόμενοι», παριστάνουν τους ήρωες ο καθένας στο δικό του (ηλίθιο) ακροατήριο. Όλα αυτά τα καθίκια τα έχουν βρεί προ πολλού μεταξύ τους και απλά δίνουν παραστάσεις, όπου δήθεν συγκρούονται. Το ίδιο έργο παραπλάνησης και εξαπάτησης του λαού, που διαρκώς αλλάζουν οι θεατρίνοι, καθώς αργά ή γρήγορα πέφτουν οι μάσκες.

Το θέμα είναι, ότι όλα τα παράσιτα, όλοι οι δωσίλογοι που παροπλίζονται λόγω φθοράς, όχι μόνο δεν πληρώνουν για τα εγκλήματα τους, αλλά δεν εξαναγκάζονται καν να εργασθούν για τον επιούσιο, καθώς όλοι έχουν κάνει τις μπάζες τους πριν μπουν στην λήθη.

Π. Ρέππας
Δημοσίευση: Απριλίου 10, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΕΣΗΕΑ: το θέατρο της ξεφτίλας"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator