Ο Θέμος Αναστασιάδης βρήκε το πουλέν του και μοιράζει εμετό

0


Όταν έπεσε στην αντίληψή μας την προηγούμενη εβδομάδα η πιο εμβληματική ενσάρκωση του κλαρινογαμπρού γυμναστηρίου με έξτρα φιλοδοξία για σταριλίκι, το υποψιαζόμασταν ότι ανοίγουν οι ασκοί του Αιόλου. Ήταν κλειδωμένο απ’ τον ΟΠΑΠ ότι αυτός ο ανεκδιήγητος τύπος μέσα σε λίγες μέρες θα πήγαινε στο Θέμο. Ήταν αναμενόμενο ότι μέσα στο σαββατοκύριακο κάποιοι θα φώναζαν “αγάπη μόνο” στις παρέες σα να έχουν μπαντιριπάρει από τα στεροειδή.

Φυσικά και ο Θέμος Αναστασιάδης έκανε στην εκπομπή του πρώτο θέμα το βάηραλ κλαρίνο της Έδεσσας.

Φυσικά και τα όσα εκτυλίχθηκαν στο στούντιο είναι σιχαμένα.

Φυσικά και ακολουθούν 14 δευτερόλεπτα με αποσταγμένη όλη την αηδιά που προβλήθηκε χθές το βράδυ. Τα όσα ακολουθούν δεν είναι καν αστεία, είναι σεξιστικά, ζέχνουν καγκουριά και αντρίλα, σόκαραν μέχρι και τη Δούκισσα Νομικού (δηλαδή μια τύπισσα η οποία δουλεύει στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη).


Δημοσίευση: Απριλίου 26, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο Θέμος Αναστασιάδης βρήκε το πουλέν του και μοιράζει εμετό"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator