Μάρδας: Τώρα και… πρόσφυγες εφοπλιστές - ΒΙΝΤΕΟ

0


Ο Δημήτρης Μάρδας εμμένει στην πρότασή του για επενδύσεις από πρόσφυγες, η οποία, όπως δήλωσε, έχει δοθεί στους αρμόδιους υπουργούς και μελετάται.

"Επιμένουμε γιατί η γνώση μας από την προηγούμενη εβδομάδα έχει αυξηθεί πάρα πολύ με ένα σύνολο πληροφοριών που έχουμε συγκεντρώσει", δήλωσε ο υφυπουργός Εξωτερικών στο Mega.

Διευκρίνισε ακόμη ότι δεν είπε πως "πλούσιοι πρόσφυγες υπάρχουν στην Ειδομένη και τον Πειραιά", αλλά ότι "υπάρχουν πλούσιοι πρόσφυγες στο σύνολο των Συρίων που έρχονται στη χώρα μας ως πρόσφυγες".

Παρέπεμψε, μάλιστα, σε δημοσίευμα εφημερίδας στις 25 Μαρτίου που "αναφερόταν σε έναν τέτοιο συγκεκριμένο κόσμο ο οποίος ασχολείται με τα θέματα της ναυτιλίας και εξέφρασαν ενδιαφέρον αγοράς πλοίων ή οτιδήποτε άλλων έχει σχέση με τη ναυσιπλοΐα".

Ο υφυπουργός Εξωτερικών είπε, πάντως, ότι η πληροφόρησή του δεν είναι από τον Τύπο, αλλά από έρευνα που έχει γίνει και έχει σχέση με τη διεθνή πρακτική.

Για την κριτική που δέχθηκε, την διαχώρισε σε αυτήν που έγινε από κυβερνητικά στελέχη και "συμπληρώνει, επεκτείνει και τονίζει κάποια θέματα που έχουν σχέση με την εισήγηση" και σε αυτήν που γίνεται από την αντιπολίτευση "αγνοώντας πλήρως τη διεθνή εμπειρία και γνώση".

Δείτε το βίντεο από το Mega

Δημοσίευση: Απριλίου 04, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Μάρδας: Τώρα και… πρόσφυγες εφοπλιστές - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator