Ζουράρις: Εμείς οι Αριστεροί το ρουσφέτι το λέμε ηθικό πλεονέκτημα

0


«Δένοντας» με αριστοτεχνικό τρόπο το... ρουσφέτι και το... ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς κατάφερε, για ακόμη μια φορά, να «κλέψει τις εντυπώσεις» στη Βουλή ο Κώστας Ζουράρις.

«Εμείς οι Αριστεροί το ρουσφέτι το λέμε ηθικό πλεονέκτημα» σημείωσε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ κατά την διάρκεια της τοποθέτησης του στην συζήτηση νομοσχεδίου του υπουργείου Παιδείας, απαντώντας με αυτό τον τρόπο στις «βολές» της αντιπολίτευσης για ρουσφετολογικές διατάξεις εντός του νομοθετήματος. «Αυτό θα λέμε όσο είμαστε στην κυβέρνηση και μετά θα ξεχαστεί», συμπλήρωσε.

«Το ρουσφέτι είναι φυσικό σαν την αναπνοή του ανθρώπου», υποστήριξε στην συνέχεια ο Κώστας Ζουράρις και συνέχισε λέγοντας πως «μόνο αν αλλάξουμε και βάλουμε τσιπάκια μπορεί να καταργηθεί»...
Δημοσίευση: Απριλίου 15, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ζουράρις: Εμείς οι Αριστεροί το ρουσφέτι το λέμε ηθικό πλεονέκτημα"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator