Τι κρύβεται πίσω από τις αποδοκιμασίες του κόσμου κατά των ΣΥΡΙΖαίων βουλευτών

0


Χωρίς αμφιβολία ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται στη θέση που βρισκόταν το ΠΑΣΟΚ του Γιώργου Παπανδρέου. Τότε ο ΓΑΠ ξεκίνησε με τη γραμμή του περίφημου λεφτά υπάρχουν και κατέληξε στο Καστελόριζο και την είσοδο του ΔΝΤ στην Ευρώπη. Τώρα ο Τσίπρας ξεκίνησε με τη γραμμή τέλος μνημόνια, λιτότητα, τρόικα και διαγραφή του χρέους και έφτασε να φέρει τρίτο μνημόνιο και να οδηγεί δια της «σύγκρουσης» με το ΔΝΤ στο τέταρτο μνημόνιο πριν καν τελειώσει το τρίτο.

Στο μεταξύ στο μεσοδιάστημα του 2010-2012 που το ΠΑΣΟΚ κατέρρευσε εκλογικά και από τότε βρίσκεται κλινικά νεκρό οι βουλευτές του δεν μπορούσαν να κυκλοφορήσουν στο δρόμο. Οι πάντες τους γιουχάιζαν, στις εκδηλώσεις τους δεν μπορούσαν να μιλήσουν κλπ κλπ. Τώρα είναι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που ακούνε τα εξ’ αμάξης όπου πάνε και συνήθως οι προγραμματισμένες παρεμβάσεις υπουργών και βουλευτών σε κομματικές εκδηλώσεις αναβάλλονται είτε έχουν επεισοδιακό χαρακτήρα.

Το μόνο διαφορετικό είναι ότι ο Τσίπρας δεν έκανε το λάθος του ΓΑΠ να πάει μόνος του στο μνημόνιο (αν και το ΠΑΣΟΚ τότε είχε για εξαπτέρυγό του τον Καρατζαφέρη που τώρα δηλώνει αντιμνημονιακός και ευρωσκεπτικιστής!!!) και να μην πάει αμέσως σε εκλογές για να ανανεώσει τη λαϊκή εντολή.

Ωστόσο το γεγονός ότι μέσα σε ένα χρόνο και ύστερα από τρεις εκλογικές αναμετρήσεις που τις κέρδισε πανηγυρικά ο Τσίπρας βρίσκεται ήδη στη φάση που βρισκόταν το ΠΑΣΟΚ στη φάση της αποσύνθεσής τους στα τέλη του 2011. Πράγμα που σημαίνει ότι έχει αρχίσει να εξαντλείται από εφεδρείες ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Τσίπρας να καίει το «πολιτικό κεφάλαιό» του τόσο γρήγορα όσο δεν φανταζόταν ούτε ο ίδιος. Μένει να δούμε το τέλος αυτού του δρόμου στις λεπτομέρειές του…

ΠΗΓΗ
Δημοσίευση: Απριλίου 12, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Τι κρύβεται πίσω από τις αποδοκιμασίες του κόσμου κατά των ΣΥΡΙΖαίων βουλευτών"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator