Επεισόδια στη Μόρια. Μετανάστες πέταξαν μπουκάλια στον Μουζάλα !!!

0Βροχή από μπουκάλια και πέτρες από τους μετανάστες που βρίσκονται στο Hot Spot της Μόριας στην Μυτιλήνη. Φυγαδεύτηκε ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής

news247

Ακόμα και μπουκάλια με νερό πέταξαν στον υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής οι μετανάστες στον καταυλισμό της Μόριας στην Μυτιλήνη, οι οποίοι κυριολεκτικά κατεδίωξαν εκείνον και την συνοδεία του νωρίτερα το μεσημέρι της Μ. Τρίτης.

Εντωμεταξύ, σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται αυτή την ώρα επεισόδια, εντός του καταυλισμού των μεταναστών στην Μόρια της Μυτιλήνης, με τους μετανάστες να πετούν βροχή από πέτρες και διάφορα αντικείμενα στους αστυνομικούς. Τα επεισόδια ξεκίνησαν από την πτέρυγα των ανηλίκων και σύντομα επεκτάθηκαν.

Οι μετανάστες που βρίσκονται εκεί δεν δίστασαν να επιτεθούν και στον υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής και την συνοδεία του, που επισκέφτηκαν νωρίτερα τον καταυλισμό. Ο ίδιος ο υπουργός δεν τραυματίστηκε, αλλά δέχτηκε μπουκάλια με νερό πάνω του από τους οργισμένους μετανάστες.

Στο σημείο αναπτύσσονται συνεχώς αστυνομικές δυνάμεις για να αντιμετωπίσουν το χάος που για άλλη μία φορά έχει παραδοθεί ο καταυλισμός. Σύμφωνα με πληροφορίες, ανήλικοι μετανάστες έχουν βάλει φωτιά σε κοντέινερ που διαμένουν. Τα επεισόδια παραμένουν σε πλήρη εξέλιξη.
Δημοσίευση: Απριλίου 26, 2016
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Επεισόδια στη Μόρια. Μετανάστες πέταξαν μπουκάλια στον Μουζάλα !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator