Ο Στρατάρχης Σπληνάντερος !!!

0


Ανεχτήκαμε τις πουλάδες, το ξεκούμπωτο χιτώνιο με τη γυαλούμπα περασμένη στο μπλουζάκι, σαν πάλιουρας καψιμιτζής. Τώρα το παράχεσε.
Του περνάνε κάτω από τη μύτη κάθε μέρα ολόκληρα τάγματα μουσουλμάνων μουσαφιραίων κι αυτός παριστάνει τον μάχιμο, ντροπιάζοντας όσους είμαστε στ' αλήθεια, έχοντας οργώσει τα βουνά και τα λαγκάδια άλλοι για δυο χρόνια κι άλλοι όλη τους τη ζωή. Προσβάλλει την Στολή κι ό, τι αυτή συμβολίζει.
Βοηθητικέ του Τσίπρα, το πολύ - πολύ να μοιάσεις με αγουροξυπνημένο κυνηγό. Δεν είσαι και δεν θα γίνεις ποτέ Αξιωματικός, ούτε καν μάχιμος Υποδεκανέας στην προκάλυψη και μην μας προσβάλλεις, μονίμους κι εφέδρους.

Φαήλος Κρανιδιώτης
Δημοσίευση: Απριλίου 14, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο Στρατάρχης Σπληνάντερος !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator