ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: Ασθενοφόρο με ασθενή περίμενε μισή ώρα την έγκριση μεταναστών για να συνεχίσει !!!

0


Ασθενοφόρο με ασθενή περίμενε μισή ώρα την έγκριση μεταναστών που είχαν κλείσει παράνομα την εθνική οδό!

Το περιστατικό συνέβη χθες στην Εθνική οδό Τρικάλων -Λάρισας.

Έπρεπε να γίνουν διαβουλεύσεις περίπου μισής ώρας με τους λαθρομεταναστες που έχουν καταλάβει το οδόστρωμα επί της Εθνικής οδού Τρικάλων-Λάρισας για να μπορέσει τελικά να περάσει το ασθενοφόρο που μετέφερε τον πατέρα μου στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας στις 09/04/2016 και ώρα περίπου 10:30

Δημοσίευση: Απριλίου 11, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: Ασθενοφόρο με ασθενή περίμενε μισή ώρα την έγκριση μεταναστών για να συνεχίσει !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator