ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΔΕΣ: «Στην Πελοπόννησο θα έχουμε τους πρώτους πλήρεις και ολοκληρωμένους αυτοκινητόδρομους»

0


«Στην Πελοπόννησο θα έχουμε τους πρώτους πλήρεις και ολοκληρωμένους αυτοκινητόδρομους», τόνισε ο γ.γ. Υποδομών Γ. Δέδες, στη χθεσινή εκδήλωση για τη σιδηροδρομική γραμμή Πάτρα - Πύργος - Καλαμάτα, στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα.

Επεσήμανε πως «η Πελοπόννησος θα έχει ολοκληρωμένο δίκτυο μεταφορών και υποδομών». Επανέλαβε το χρονοδιάγραμμα για την ολοκλήρωση του αυτοκινητόδρομου του "Μορέα" και μετά την αναβάθμιση της γραμμής από την Πάτρα έως την Καλαμάτα μέσω του πακέτου Γιούνκερ, στάθηκε στην αναβάθμιση των λιμανιών της Καλαμάτας και του Κατάκολου, σε συνδυασμό με την προώθηση των υδατοδρομίων, Εξήγγειλε, μάλιστα, ότι την άλλη εβδομάδα θα ψηφιστεί στη Βουλή ο νόμος για τις αδειοδοτήσεις των υδατοδρομίων.

Μίλησε για πρώτη αναπτυξιακή εκτίναξη στην Πελοπόννησο με ρεαλιστικά εφαρμόσιμο σχέδιο και όχι φιλόδοξο όνειρο κι επεσήμανε πως «η Πελοπόννησος μπορεί να πρωταγωνιστήσει».

Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που επανέλαβε, το Λεύκτρο - Σπάρτη θα παραδοθεί πριν το Πάσχα, η είσοδος της Μεγαλόπολης τον Ιούνιο και ο περιφερειακός της Καλαμάτας το Σεπτέμβριο, με όλες τις βελτιώσεις που πρέπει να γίνουν μετά τις υποδείξεις των κατοίκων.
Δημοσίευση: Απριλίου 05, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΔΕΣ: «Στην Πελοπόννησο θα έχουμε τους πρώτους πλήρεις και ολοκληρωμένους αυτοκινητόδρομους»"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator