Καρέκλα αγάπη μου! Ο Δρίτσας παγκόσμιο πρότυπο καρεκλοκένταυρου

0


Όσο μπορεί κάποιος να θυμηθεί την πολιτική ζωή του τόπου (εγχώρια και μη) υπήρχε πάντα η παραίτηση υπουργών για λόγους ευθιξίας ή διαφωνίας με κυβερνητικές επιλογές.

Η περίπτωση Δρίτσα διαμορφώνει ένα νέο παγκόσμιο πολιτικό υπόδειγμα: Διαφωνείς, καταγγελεις και παραμένεις στη κυβέρνηση υποσχόμενος οτι… τίποτα δεν τελείωσε..

Είναι ένα υπόδειγμα παράδειγμα, μια παρακαταθήκη για τις επόμενες γενιές.

Να μην εγκαταλείπεις την καρέκλα με τίποτα..

Η παρουσία του στο Mega έδειξε οτι η πολιτική ζωή περνά σε άλλα επίπεδα…

Είπε οτι η επιλογή της ιδιωτικοποίησης είναι θατσερική, οτι διαφωνεί και στο τέλος, χωρίς να έχουν στεγνώσει τα μελάνια των υπογραφών Τσίπρα, είπε και οτι δεν έχει τελειώσει ακόμα τίποτα…

Σανο, ποτέ είναι αρκετό….

Δημοσίευση: Απριλίου 11, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Καρέκλα αγάπη μου! Ο Δρίτσας παγκόσμιο πρότυπο καρεκλοκένταυρου"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator