Παρέμβαση εισαγγελέα ΤΩΡΑ για τον άδικο χαμό του 19χρονου Νίκου που έπεσε σήμερα στον Ισθμό (video)

0ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ, ΑΤΥΧΗΜΑ Ή ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ;;;

Ζητάμε την άμεση επέμβαση του εισαγγελέα για τον άδικο χαμό του 19χρονου Νίκου που έπεσε σήμερα στον Ισθμό της Κορίνθου.

Μετά την έρευνα που έχουμε κάνει και τα στοιχεία που έχουμε ήδη δημοσιεύσει (δείτε 
εδώ) είμαστε στη διάθεση του οποιουδήποτε αρμόδιου της δικαιοσύνης για να ξεκινήσει έρευνα για τυχόν αμέλεια ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ σε σχέση με τα μέτρα ασφαλείας και περίφραξης της διώρυγας και καλούμε να ερευνηθεί εάν στοιχειοθετείται το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από αμέλεια.

Το ρεπορτάζ που είχαμε κάνει τον Νοέμβριο του 2015 είναι ΚΟΛΑΦΟΣ για τους υπεύθυνους.

Δείτε  και ένα βίντεο ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ για τα ανύπαρκτα μέτρα φύλαξης και προστασίας των πολιτών.
Δημοσίευση: Απριλίου 14, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Παρέμβαση εισαγγελέα ΤΩΡΑ για τον άδικο χαμό του 19χρονου Νίκου που έπεσε σήμερα στον Ισθμό (video)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator