Αλέκος Πνευματικός: «Τι δουλειά κάνετε κύριε Νανόπουλε; » (video)

0Στη δυνατότατα στους ενδιαφερομένους πολίτες να παρακολουθούν την πορεία του προϋπολογισμού του Δήμου μέσα από το site του Δήμου Κορινθίων (εδώαναφέρθηκε ο δήμαρχος Κορινθίων Αλέκος Πνευματικός αλλά και σε άλλα θέματα περί διαφάνειας στο αποψινό Δ.Σ. του Δήμου και κάλεσε τον επικεφαλής της Συμμαχίας Πολιτών να πράξει αναλόγως. Δείτε στο βίντεο τι ακολούθησε.

Δημοσίευση: Μαρτίου 17, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Αλέκος Πνευματικός: «Τι δουλειά κάνετε κύριε Νανόπουλε; » (video)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator