Ιστορικό - Λαογραφικό Μουσείο Κορίνθου: “Η τέχνη της περιήγησης” (video)

0


Την Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016, στο Ιστορικό - Λαογραφικό Μουσείο Κορίνθου πραγματοποήθηκε η πρώτη εκδήλωση του νέου προγράμματος που έχει τον τίτλο "Η τέχνη της περιήγησης".

Στο πρώτο μέρος της εκδήλωσης η κ.Σόφη Παπαγεωργίου, τ.Διευθύντρια της Γενναδείου Βιβλιοθήκης, μίλησε για τους "Περιηγητές στην Κορινθία".

Στο δεύτερο μέρος της εκδήλωσης έγινε η προβολή του ντοκιμαντέρ "Η διώρυγα της Κορίνθου" του Γιώργου Παλαμάρη.

"Η διώρυγα της Κορίνθου" 


Τσέτσι Τσάνκοβ
Φωτογράφος
Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος-Φωτορεπόρτερ
Μέλος της Ένωσης Ανταποκριτών Ελληνικού Τύπου Εξωτερικού
tel.6937650867
email. phototsetsi@gmail.com
Δημοσίευση: Μαρτίου 18, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ιστορικό - Λαογραφικό Μουσείο Κορίνθου: “Η τέχνη της περιήγησης” (video)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator