Όταν ο Πάνος Καμμένος από… λάθος αποκαλούσε τα Σκόπια «Μακεδονία» (Video)

0


Η αναφορά του αναπληρωτή υπουργού μεταναστευτικής πολιτικής, Γιάννη Μουζάλα, στα Σκόπια με το όνομα «Μακεδονία» προκάλεσε ξαφνική κρίση στην συγκυβέρνηση, με τους ΑΝΕΛ να ζητούν την άμεση αποπομπή του υπουργού από την κυβέρνηση.

Μάλιστα ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και κυβερνητικός εταίρος δεν δέχεται τη «συγγνώμη» του Γ. Μουζάλα, ο οποίος αναγνώρισε ότι επρόκειτο για μια λανθασμένη αναφορά εν τη ρύμη του λόγου.

Και όμως, λίγες μόλις εβδομάδες νωρίτερα ο ίδιος ο Πάνος Καμμένος από… λάθος είχε αποκαλέσει τα Σκόπια «Μακεδονία».

Η επίμαχη αναφορά έγινε σε συνέντευξή του στο Mega, το βίντεο της οποίας αναρτήθηκε στο επίσημο κανάλι των ΑΝΕΛ στο youtube στις 25 Ιανουαρίου 2016.

Δείτε την επίμαχη αναφορά στο 28:24

Δημοσίευση: Μαρτίου 17, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Όταν ο Πάνος Καμμένος από… λάθος αποκαλούσε τα Σκόπια «Μακεδονία» (Video)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator