Αποκάλυψη: Αυτός είναι ο δημοσιογράφος που «φωτογράφισε» ο Μητσοτάκης ως σύμβουλο του Τσίπρα; (video-pics)

0
Είναι ίσως η μοναδική στιγμή που ο Τσίπρας «βγήκε από τα ρούχα του» στη χθεσινή συζήτηση στη Βουλή.
Όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε σε έναν εκ των κατηγορουμένων για εκβιασμό δημοσιογράφων πως ανήκει στο στενό περιβάλλον του Πρωθυπουργού.
Ο Μητσοτάκης είπε ότι δεν θυμάται το όνομά του, αλλά όπως τόνισε, αυτός ο δημοσιογράφος διέρρεε συγκεκριμένες πληροφορίες σε αριστερά έντυπα και βρίσκεται δίπλα στην αυλή του Τσίπρα.
Ο πρωθυπουργός «βγήκε από τα ρούχα του» και ζήτησε από τον Μητσοτάκη να ανακαλέσει, κάτι το οποίο αρνήθηκε ο αρχηγός της ΝΔ.
Ποιον δημοσιογράφο, όμως, εννοούσε ο κ. Μητσοτάκης;
Είναι, μήπως, κάποιος τον οποίο έχει στοχοποιήσει ξανά η ΝΔ για τις σχέσεις του με τον Τσίπρα;
Αναφερόμαστε στον συλληφθέντα για εκβιασμούς δημοσιογράφο, Χρήστο Φράγκου ο οποίος, σε φωτογραφίες που ανέβασε στο Twitter πριν λίγο καιρό ο Άδωνις Γεωργιάδης, απεικονίζεται δίπλα στον πρώην υπουργό Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη και στον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.
Μάλιστα, ο Χρήστος Φράγκου είναι ο δημοσιογράφος, ο οποίος έγραψε το - αμίμητο - άρθρο «Η Google μπορεί να ρίξει τον Τσίπρα», το οποίο αναδημοσίευσε αυτούσιο το site left.gr, που πρόσκειται στον ΣΥΡΙΖΑ, λίγες ώρες πριν από τη σύλληψή του για εκβιασμούς.

Δημοσίευση: Μαρτίου 30, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Αποκάλυψη: Αυτός είναι ο δημοσιογράφος που «φωτογράφισε» ο Μητσοτάκης ως σύμβουλο του Τσίπρα; (video-pics)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator