ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ ΣΕ ΜΙΖΕΣ ΓΙΑ SIEMENS – ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ

0


Είναι πράγματι συνταρακτική η αποκάλυψη ότι στα δύο κολοσσιαία σκάνδαλα, αυτό της Siemens και των υποβρυχίων, αλλά και στην υπόθεση Βγενόπουλου υπήρξε «ολιγωρία» από την πλευρά της δικαιοσύνης για την καταχώρηση τους στο σύστημα Eurojust, προκειμένου να εντοπιστούν οι ροές του μαύρου χρήματος από τις μίζες. Ειδικά στην περίπτωση των εξοπλιστικών όπου υπάρχουν πλέον ομολογίες για διακίνηση τεράστιων ποσών.
Ακόμα πιο εκκωφαντική είναι η παντελής απόκρυψη της εξέλιξης αυτής από τα συστημικά μέσα ενημέρωσης. Μπορεί ο δαιμόνιος Βενιζέλος με το «αλητάμπουρες» να έδωσε την πάσα στους διεφθαρμένους δημοσιογράφους να στρέψουν αλλού την προσοχή, αλλά αυτό αποδεικνύει οτι η συσκότιση ειναι μεθοδική και συντονισμένη.
Καναλάρχες αποκρύπτουν την ειδηση.
Πολιτικοί συγκάλυπταν τους «λειτουργούς» της δικαιοσύνης που επέδειξαν αυτή την εγκληματική αμέλεια.
Εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ διακίνησης μαύρου χρήματος παραμένουν «ορφανά» για να μην βρεθούν οι αποδέκτες τους.
Και Μητσοτάκηδες πετούν την μπάλα στην εξέδρα ζητώντας εκλογές, την ώρα που αποκαλύπτεται ένα άθλιο κύκλωμα εντός της δικαιοσύνης, που φυγαδεύει εγκληματίες.
Η αποκάλυψη του Πάνου Καμμένου και η απάντηση της Ευτέρπης Κουτζαμάνη δεν αφήνουν περιθώρια για παρερμηνείες.
Όποιος δεν απαιτεί την διαλεύκανση αυτής της ζοφερής υπόθεσης δεν ειναι κουτός. Είναι μέλος της εγκληματικής οργάνωσης που ρήμαξε την Ελλάδα και φρόντισε για να καλύψει τα ίχνη της.
Πρώτη και μόνη προτεραιότητα πλέον η αποκάλυψη των ηθικών και φυσικών αυτουργών της μίζας και της συγκάλυψης.

Δημοσίευση: Μαρτίου 31, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ ΣΕ ΜΙΖΕΣ ΓΙΑ SIEMENS – ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator