Στο Isthmia Prime Hotel στον Ισθμό οι πρώτοι 150 πρόσφυγες - Πλήρης επιβεβαίωση της πληροφορίας μας

0


Είχαμε την πληροφορία από τον Ιανουάριο (δείτε εδώ).

Σύμφωνα με πληροφορίες στο Isthmia Prime Hotel στον Ισθμό της Κορίνθου οι πρώτοι 150 πρόσφυγες και άλλοι 150 σε ένα ξενοδοχείο στο Λουτράκι.

Στο γνωστό και ιστορικό ξενοδοχείο του Ισθμού Μοτέλ Ίσθμια έφθασαν πριν από λίγες ώρες και εγκαταστάθηκαν οι 150 πρώτοι Σύριοι πρόσφυγες.
Οι πρόσφυγες είναι οικογένειες και εγκαταστάθηκαν στην περιοχή μας προερχόμενοι από το Λιμάνι του Πειραιά.
Να προσθέσουμε πως τα έξοδα της διαμονής και της διατροφής έχει αναλάβει γνωστή Μ.Κ.Ο.

http://korinthostv.gr
Δημοσίευση: Μαρτίου 11, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Στο Isthmia Prime Hotel στον Ισθμό οι πρώτοι 150 πρόσφυγες - Πλήρης επιβεβαίωση της πληροφορίας μας"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator