Το ΝΑΤΟ (και η κυβέρνηση) υπονομεύει τα σύνορα μας

0


Όχι μόνο δεν βοηθάνε σε τίποτα, αλλά βρήκαν την ευκαιρία, να μας κάνουν την μεγάλη ζημιά. Το ΝΑΤΟ έρχεται για να οριοθετήσει και να επισημοποιήσει τις γκρίζες ζώνες στο Αιγαίο!!!!!!!!!!!!! Οι ξεφτίλες της κυβέρνησης είναι ένοχοι εσχάτης προδοσίας. Αλλά μόνο αυτοί είναι ένοχοι; Οσοι τους ψήφισαν μετά την κωλοτούμπα και τους ψηφίζουν ακόμα στις δημοσκοπήσεις τι είναι; (Καθώς και όσοι ψηφίζουν τα υπόλοιπα ξενόδουλα κόμματα)

Η «επιχείρηση» άρχισε και η κυβέρνηση «διαπραγματεύεται» πώς να συγκαλύψει το ξεγύμνωμα από τους Τούρκους και οι λοιπούς «σύμμαχους», γιατί μόνο τρία πράγματα μπορούσαν να συμβούν: Ή η κυβέρνηση να καταγάγει μία άνευ προηγουμένου διπλωματική νίκη και οι Τούρκοι να άρουν όλες τις διεκδικήσεις τους στο Αιγαίο, ή να ακυρώσει την εμπλοκή του ΝΑΤΟ, ή να αποδεχτεί τις γκρίζες ζώνες.

Φυσικά έγινε το τρίτο, οι σιχαμένοι το μόνο που ελπίζουν είναι, ότι ανοίγοντας την Κερκόπορτα οι Τούρκοι δεν θα εισβάλλουν άμεσα και το κακό θα συμβεί, όταν θα έχουν φύγει πιά από την κυβέρνηση.

Πράγματι· δεν θα συμβεί κάτι που θα συγκλονίσει και θα ταρακουνήσει τον αδρανή, απονεκρωμένο, μοιρολάτρη νεοέλληνα. Δεν αντιλαμβάνεται, ή δεν θέλει καν να σκέφτεται τις συνέπειες μίας τέτοιας μειοδοσίας, μέχρι αυτές να τον πλήξουν προσωπικά. Και επειδή αυτό μάλλον δεν θα γίνει άμεσα, οι προδότες νοιώθουν ασφαλείς.Δεν είμαι εθνικιστής· η εμμονή μου με τα εθνικά θέματα δεν έχει να κάνει ούτε με βραχονησίδες, ούτε με ονόματα, ούτε με σύμβολα. Όλα αυτά θα τα θυσίαζα, αν μας πρόσφεραν μόνιμη ειρήνη, γιατί δεν αξίζουν το αίμα ούτε ενός ανθρώπου. Επειδή όμως θα συμβεί το αντίθετο, δηλαδή θα ανοίξουμε περισσότερο την όρεξη (όλων) των γειτόνων μας και τότε πλέον δεν θα αποφύγουμε με τίποτα τον πόλεμο (στον οποίο θα συρθούμε αδύναμοι, απροετοίμαστοι, άοπλοι) γι αυτό επιμένω και στην τελευταία βραχονησίδα, στον τελευταίο ύφαλο, στο όνομα της Μακεδονίας, στο Κυπριακό, στο μειονοτικό κ.λ.π..

Μου προξενεί τρόμο και απόγνωση η κοντόφθαλμη και αφελής αντιμετώπιση των εθνικών θεμάτων από την μεγάλη «σιωπηρά πλειοψηφεία». «Ε, δεν χάθηκε κι ο κόσμος. Πόσο αξίζουν μερικές βραχονησίδες;» «Τι πειράζει που οι μειονοτικοί δεν μιλάνε Ελληνικά;» Τι πειράζει ένα τζαμί στην Αθήνα;» «Τι δύναμη έχουν τα Σκόπια, για να μας απειλήσουν;» Δεν τους περνάει καν από το μυαλό η πιθανότητα πολλαπλών ταυτόχρονων μετώπων σε όλα σχεδόν τα σύνορα. Δεν τους περνάει καν από το μυαλό ο κίνδυνος από μία υπερδιογκούμενη και εχθρική Μουσουλμανική κοινότητα σε όλα τα μήκη και πλάτη της χώρας. Από πού θα πρωτοφυλαχτούμε, όταν αρχίσει το πανηγύρι;

Μου προξενεί τρόμο (και απέραντη θλίψη) ότι ο πατριωτισμός έχει ταυτιστεί με τον εθνικισμό. Οι Συμπληγάδες της βλακείας συνθλίβουν τα απομεινάρια της έρμης πατρίδας. Από την μία οι χαζοχαρούμενοι «πολυπολιτισμικοί διεθνιστές» και από την άλλη οι ηλίθιοι με το «υπέροχον έθνος» τους, που «δεν σηκώνουν μύγα στο Ελληνικό σπαθί τους» … [Οφείλω να ομολογήσω, ότι οι πρώτοι τις ίδιες μαλακίες έλεγαν και όταν ήταν στην αντιπολίτευση. Το «περίεργο» είναι, ότι και οι «εθνολάτρες» (Σαμαράς, Γεωργιάδης, Καμμένος κ.λ.π. κ.λ.π. κ.λ.π.) όταν αναλαμβάνουν τα ηνία, τρέχουν να υποδουλωθούν σε ξένους προστάτες. Πως συνδυάζεται ο εθνικισμός με την εθνική υποτέλεια; Στην Ελλάδα όλα συνδυάζονται...]

Πραγματικά, είναι αδύνατον να προβλέψουμε, πότε θα αρχίσουν τα όργανα και για την Ελλάδα. Ισως να υπάρχει ακόμα χρόνος (όπως, προφανώς, λογαριάζουν οι κυβερνητικοί και όλοι γενικά οι πολιτικάντηδες) ίσως όμως να είμαστε πολύ κοντά. Ο Ερντογάν θα αποφασίσει. Το βέβαιο είναι, ότι η δική μας πελιδνή στάση του αυξάνει τις ορμές… Όταν μάλιστα βλέπει, ότι το ΝΑΤΟ και η ΕΕ, δεν είναι λιγότερο κότες από τους Ελληνες, τι να φοβηθεί; Μήπως θα πάει ο ίδιος, ή τα παιδιά του στο μέτωπο;

Στις κρίσιμες αυτές ώρες, η ορθή ερμηνεία των γεγονότων είναι καθοριστική για την λήψη των αποφάσεων. Ο περισσότερος κόσμος και οι περισσότεροι «αναλυτές» βρίσκονται σε πλήρη σύγχυση και ενώ ξεκινούν από διαφορετικές ιδεολογικές αφετηρίες, καταλήγουν στα ίδια λαθεμένα συμπεράσματα. Οι εχθροί μας δεν είναι όλοι μαζί μία ανθελληνική παρέα· έχουν διαφορετικά και (συχνά) αντικρουόμενα συμφέροντα. Οι δυτικοί (Αμερικάνοι, Γερμανοί) εκμεταλλεύονται τις καταστάσεις στην Μέση Ανατολή, συνωμοτούν, ραδιουργούν, αλλά δεν έχουν ταυτόσημα συμφέροντα με εκείνους, που κάθε φορά συνεργάζονται. Δηλαδή, οι Γερμανοί θέλουν την Ελλάδα ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ προτεκτοράτο· ΟΧΙ ΤΟΥΡΚΙΚΟ. Ούτε και εκείνοι θέλουν να πλημμυρίσει από Μουσουλμάνους, γιατί θέλουν να κάνουν τα μπάνια τους, να έχουν τα εξοχικά τους κ.λ.π.. Από την άλλη όμως, ως καλομαθημένοι πλέον κι αυτοί, δεν θέλουν να χύσουν Γερμανικό αίμα για τις κατακτήσεις τους.

Το σχέδιο (Ισλαμοποίησης της Ελλάδας) που εξελίσσεται αυτήν την στιγμή, δεν εξυφάνθηκε από Αμερικάνους, Γερμανούς, Εβραίους κ.λ.π. «ανθέλληνες». Ολοι αυτοί θέλουν την Ελλάδα για την πάρτη τους. Αφού όμως ο Τούρκος είδε, ότι πρόκειται για πολύ εύκολη λεία, απαιτεί γενναίο μερίδιο. Εχει υπομονή, μεθοδικότητα και αξιοθαύμαστη προσαρμοστικότητα στις διαρκείς μεταβολές των γεωπολιτικών δεδομένων. Ακόμη πιο αξιοθαύμαστη δε είναι η συναρμογή της παραπάνω προσαρμοστικότητας με τους πάγιους στρατηγικούς στόχους της Τουρκίας.

Ασφαλώς και ο Τούρκος (όπως και οι δυτικοί) προτιμά την αναίμακτη κατάκτηση, αλλά ξέρει, ότι κάποια στιγμή θα αναγκαστούμε να πολεμήσουμε, έστω κι αν μέχρι τότε του έχουμε παραχωρήσει το μισό Αιγαίο. Για αυτό κάνει, ότι μπορεί για να μας προσθέσει προβλήματα και να δημιουργήσει νέα μέτωπα τόσο στα βόρεια σύνορα, όσο και στο εσωτερικό· μέτωπα τα οποία θα παραμένουν εν υπνώσει μέχρι να έλθει η κατάλληλη ώρα…

Η Τουρκία, από την νεοτουρκική αφύπνιση μέχρι σήμερα, δίνει μαθήματα εθνικής εξωτερικής πολιτικής. Κανένα άλλο κράτος δεν εκμεταλλεύεται με τόση μαεστρία τις γεωπολιτικές μεταβολές. Εύχομαι όλες αυτές οι επιτυχίες, να τους πάρουν τα μυαλά και να τους οδηγήσουν στο μοιραίο λάθος, αλλά συν Αθηνά και χείρα κίνει…

Το θέμα δεν είναι, τι κάνουν οι Τούρκοι, αλλά τι κάνουμε εμείς. Ενώ έχουν τόσο σοβαρά προβλήματα στα ανατολικά τους και θα μας άφηναν στην ησυχία μας για λίγο καιρό, είδαν ότι γ…μαστε, πλακώσανε κι οι γύφτοι. Απαίτησαν και πέτυχαν το γκριζάρισμα του μισού ανατολικού Αιγαίου, συμπεριλαμβανομένης ολόκληρης της Δωδεκανήσου!!!!!!!!!!!!!!!! Τι αντάλλαγμα προσφέρουν; Απολύτως τίποτα. Οι προσφυγομετανάστες εξακολουθούν να έρχονται και να στοιβάζονται, παρά το ΝΑΤΟ και παρά τον FRONTEX… Το μόνο που έκαναν οι «σύμμαχοι» και οι «εταίροι» είναι η οριστική κατάλυση της εθνικής μας κυριαρχίας στο Αιγαίο. Είναι χαρακτηριστικό, ότι τα τελευταία εικοσιτετράωρα οι περισσότεροι προσφυγομετανάστες μπήκαν ακριβώς από την περιοχή, που άρχισε να «φυλάει» το ΝΑΤΟ, δηλαδή από την Λέσβο…ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΑΦΟΠΛΙΖΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ. Σε λίγα χρόνια κανένα (Ελληνικό) πολεμικό αεροπλάνο δεν θα πετάει πάνω από το Αιγαίο, κανένα άρμα δεν θα κινείται στον Εβρο, λόγω έλλειψης ανταλλακτικών. Οι προηγούμενοι καταστρέψανε την πολεμική μας βιομηχανία και ετούτοι σκορπάνε τα ψίχουλα του προϋπολογισμού σε χρυσοπληρωμένες εργολαβίες, που μας προσφέρουν αέρα κοπανιστό. 500 εκατομμύρια θέλει να δώσει ο χοντρομπούλης στους Αμερικάνους, για να «αναβαθμίσει» 5 κονσερβοκούτια 50 ετών, που σε περίπτωση πολέμου ελάχιστα θα βοηθούσαν, γιατί δεν είναι καν μαχητικά αεροπλάνα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Και επειδή πολλοί εναποθέτουν τις ελπίδες τους στις «ένοπλες δυνάμεις» (ελπίζοντας προφανώς σε πραξικόπημα «έντιμων» «εθνικοφρόνων» αξιωματικών) μπορούν να μας εξηγήσουν, τι κάνουν όλα αυτά τα χρόνια (της αρπαχτής) αυτοί οι «έντιμοι πατριώτες»; Βλέπουν αδρανείς τους στρατηγούς να προτείνουν και να υπογράφουν τις μίζες των εξοπλιστικών προγραμμάτων και τους λοχαγούς των ωνίων να κάνουν μπίζνες με τους κρεοπώλες και τους μανάβηδες; Για ποιους «στρατιωτικούς» μιλάμε; Ενστολοι (και άκαπνοι) γραφειοκράτες είναι οι περισσότεροι. Τα «πατρίς, θρησκεία, οικογένεια» είναι ο φερετζές του π… (στις τελίτσες συμπληρώνει καθένας ότι θέλει –μέσα θα πέσει).

Επειδή θέλω όσο τίποτε άλλο, να διαψευστώ για το παραπάνω και να υπάρχουν πράγματι πολλοί έντιμοι και πατριώτες αξιωματικοί (και είμαι πρόθυμος να δικαιολογήσω την μέχρι τώρα αδράνεια τους –αλλά ως πότε;) ας κάνουν έστω και τώρα αυτό που επιβάλλουν οι καταστάσεις και βέβαια αυτό δεν είναι το πραξικόπημα. Είναι, πρώτον· η αυτοκάθαρση και δεύτερον, το ηθικό παράδειγμα. Να ζητήσουν μόνοι τους γενναιότατες μειώσεις των μισθών τους, ή ακόμα και προσωρινή κατάργηση, προς όφελος του αμυντικού μας εξοπλισμού. Βέβαια μαζί με πάγωμα τυχόν οφειλών τους και κάλυψη των βιοτικών αναγκών των ίδιων και των οικογενειών τους από το κράτος.

Εννοείται, ότι αυτήν την θυσία δεν θα την κάνουν και δεν πρέπει να δεχτούν να την κάνουν για τους ψευτοδανειστές, αλλά να απαιτήσουν ταυτόχρονα με την δική τους θυσία να σταματήσει η αποπληρωμή του δημόσιου χρέους, μέχρις ότου μας δώσει η Γερμανία τις πολεμικές αποζημιώσεις.

Εννοείται, ότι αμέσως μετά θα απαιτήσουν την ίδια θυσία από όλους.

Εννοείται, ότι θα γίνουν εγγυητές της χρηστής διαχείρισης και του τελευταίου λεπτού στον χώρο της άμυνας αρχικά και αμέσως μετά ολόκληρου του δημοσίου.

Αν τα κάνουν αυτά, δεν χρειάζεται πραξικόπημα, γιατί ο κόσμος θα τους λατρέψει.

Αν τα κάνουν αυτά, θα έχουν συντελέσει μία πραγματική πατριωτική επανάσταση και θέλοντας και μη, θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιπες ελίτ. Αυτόματα οι προδότες πολιτικάντηδες θα εξαφανιστούν από προσώπου γης και ο λαός θα επιλέξει με δημοκρατικές διαδικασίες την νέα πατριωτική ηγεσία του.

ΑΝ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ, ΘΑ ΚΟΨΟΥΝ ΤΑ ΓΟΝΑΤΑ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΑ ΕΡΝΤΟΓΑΝ, γιατί θα καταλάβει, ότι εδώ έχουμε στρατό, όχι μίζερους δημόσιους υπάλληλους, αγκιστρωμένους στα προνόμια τους. Θα λουφάξουν τα τσιράκια του στα βόρεια σύνορα μας. Η Ελλάδα θα αποκτήσει αυτόματα το κύρος που αξίζει στην ιστορία της. Οι «σύμμαχοι», οι «εταίροι» και όλος ο κόσμος θα αλλάξει άρδην την στάση του απέναντι μας.Αντί γι αυτά τι κάνουν; Μας λένε, ότι ο κίνδυνος προέρχεται από την μείωση των αποδοχών τους!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Γράφουν οι ίδιοι, ή ανέχονται να γράφουν άλλοι για λογαριασμό τους πύρινα άρθρα για την «απαξίωση του στρατεύματος» από αυτές τις μειώσεις. Υπάρχει μεγαλύτερη απαξίωση ενός στρατού, από την μετατροπή του σε μισθοφορικό; Υπάρχει μεγαλύτερη απαξίωση από αυτήν την μίζερη στάση σε τόσο κρίσιμες ώρες για την πατρίδα; ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΑΞΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΌ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ.

Αν θέλουν λοιπόν, στο χέρι τους είναι να ανατρέψουν την σημερινή άθλια κατάσταση. Αλλιώς να σιωπήσουν και να αφήσουν τα όνειρα για πραξικοπήματα, διαψεύδοντας ανοιχτά και επίσημα αυτούς που διαδίδουν τέτοιες φήμες. Αν εξακολουθήσουν τον ρόλο των βοηθητικών στρατευμάτων του ΝΑΤΟ, είναι το ίδιο προδότες με τους πολιτικούς.

Όπως είπα, στην πραγματικότητα υπάρχουν αντικρουόμενα συμφέροντα μεταξύ δυτικών και Τούρκων, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα συγκρουστούν για χάρη της Ελλάδας. Αντίθετα δεν έχουν κανένα πρόβλημα (οι δυτικοί) για έναν σύντομο «ελεγχόμενο» πόλεμο και ακρωτηριασμό της Ελλάδας. Μάλιστα μία τέτοια εξέλιξη θα βοηθούσε στην πλήρη καθυπόταξη των Ελλήνων, που θα βιώσουν τον απόλυτο τρόμο της νέας υποδούλωσης τμημάτων του Ελληνισμού σε έναν από τους πιο βάρβαρους δυνάστες της νεότερης ιστορίας.

Βέβαια, οι εξίσου παρηκμασμένοι* με εμάς δυτικοί, δεν έχουν το τσαγανό των παλαιών αποικιοκρατών και ακολουθούν την τακτική «όπου φυσάει ο άνεμος». Οσο εύκολα χάρισαν τις γκρίζες ζώνες στην Τουρκία, άλλο τόσο εύκολα θα μεταστρέφονταν εναντίον της, αν έβλεπαν να αναβιώνει το περίφημο Ελληνικό φιλότιμο. Μάλιστα υποπτεύομαι, ότι ίσως μερικοί δεν είναι τόσο μισέλληνες, όσο φαίνονται. Δεν λέω, ότι είναι κρυφοφιλέλληνες· απλά λογαριάζουν, ότι όλα αυτά είτε θα εξαφανίσουν ένα παρηκμασμένο έθνος, είτε θα το παιδέψουν και θα αναδείξουν τις κοιμώμενες αρετές του.

Αυτά πρέπει να έχουμε υπόψιν μας, για να καθορίσουμε (σαν πολίτες) την στάση μας από εδώ και μπρός και όποιος θέλει να γίνει μπροστάρης της Ελληνικής αναγέννησης, να αρχίσει πρώτος τις θυσίες.*Κατά την γνώμη μου είναι περισσότερο παρηκμασμένοι από εμάς. Τα «καμάρια» μας αντιγράφουν με ζήλο τα δικά τους σουσούμια. Η γραφειοκρατία, η δαιδαλώδης νομοθεσία, η διασπάθιση του δημόσιου χρήματος, η διαπλοκή του κράτους με τους μεγαλοεπιχειρηματίες, είναι όλα εισαγόμενα. Η πρώτη (και τελευταία) πατριωτική κυβέρνηση του Καποδίστρια δεν είχε τέτοια, γι αυτό και τον δολοφόνησαν. Αμέσως μετά άρχισαν να μας κάνουν «Ευρώπη» και βέβαια πάντα έβρισκαν εύκολα τους πρόθυμους συνεργάτες.

Δεν λέω, ότι η πορεία αυτή είχε μόνο αρνητικά. Μαζί με τα καλά όμως, πήραμε και τα κακά και γενικώς ακολουθήσαμε και την ανοδική πορεία της Ευρώπης, αλλά και την παρακμή των τελευταίων δεκαετιών. [Επίσης δεν λέω, ότι μετά τον Καποδίστρια δεν υπήρξαν πατριώτες πολιτικοί, αλλά ηγήθηκαν ενός ήδη διεφθαρμένου και ξενόδουλου συστήματος, το οποίο δεν μπόρεσαν να αλλάξουν.]

Το ότι εμείς βρεθήκαμε πρώτοι στο μάτι του κυκλώνα, δεν σημαίνει, ότι είμαστε οι χειρότεροι. Παράδειγμα, ότι στην χειρότερη κατάσταση μετά τον 2ο παγκόσμιο πόλεμο, απλώσαμε χέρι ανθρωπιάς σε αυτούς, που είναι πιο δυστυχισμένοι από εμάς. Παρά το ότι πολλοί αγκομαχούν, έχουμε λιγότερους σκατόψυχους από τα έθνη της εσπερίας.

Άλλο παράδειγμα. Η διεθνής πολιτική όλων των Ελληνικών κυβερνήσεων δεν περιέπεσε ποτέ στα ηθικά ολισθήματα των μεγάλων δυνάμεων και των δορυφόρων τους, καθώς το Ελληνικό δημόσιο αίσθημα επιβάλλει. Για παράδειγμα, παρότι μας συμφέρουν οι καλές σχέσεις με το Ισραήλ, ποτέ δεν χαρακτηρίσαμε «τρομοκράτες» τους Παλαιστίνιους· υπερασπιστήκαμε εξ αρχής το δικαίωμα τους για αυτοδιάθεση και κάναμε πολλές διαμεσολαβητικές προσπάθειες, παρά το ότι οι Παλαιστίνιοι κρατάνε ίσες αποστάσεις και ουσιαστικά αναγνωρίζουν το τουρκοκυπριακό ψευδοκράτος και την Τουρκική κατοχή. Ποια είναι η στάση των δήθεν πολιτισμένων Ευρωπαίων τόσο στο Κυπριακό, όσο και στο Μακεδονικό; Κάνουν, ότι δεν καταλαβαίνουν, ότι δεν υπάρχει Μακεδονικό έθνος, Μακεδονική γλώσσα. Δεν καταλαβαίνουν, ότι η Μακεδονική ιστορία είναι Ελληνική ιστορία. Αν αυτή η ψυχική μιζέρια των Ευρωπαίων δεν είναι παρακμή, τι είναι;

Π. Ρέππας
Δημοσίευση: Μαρτίου 15, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Το ΝΑΤΟ (και η κυβέρνηση) υπονομεύει τα σύνορα μας"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator