Πάνος Καμμένος: «Βενιζέλε θα πληρώσεις για τα εγκλήματα σου, στο εγγυώμαι προσωπικά»

0


ΧΑΟΣ στην βουλή μετά τις αποκαλύψεις του Πάνου Καμμένου για τον Βενιζέλο και τον Σάφα. Επί δέκα λεπτά ο Βενιζέλος σε έξαλλη κατάσταση παρεμποδίζει την συνεδρίαση. Μιλάμε για σκηνές Ουκρανίας με τον Βενιζέλο στον ρόλο του «δεξιού τομέα».
Ήταν η πρώτη φορά που κάποιος καταφέρθηκε ευθέως κατά των μεθοδεύσεων Βενιζέλου, την απεμπλοκή των εργασιών από τις πληρωμές για χατήρι του Σάφα, που νομιμοποίησε νύχτα ο Σαμαράς. Και άνοιξε τον δρόμο για εξεταστική με την παράλληλη αναδρομική κατάργηση του νόμου περί (μη) ευθύνης υπουργών.

ΠΗΓΗ
Δημοσίευση: Μαρτίου 30, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Πάνος Καμμένος: «Βενιζέλε θα πληρώσεις για τα εγκλήματα σου, στο εγγυώμαι προσωπικά»"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator