Έλληνες αστυνομικοί έδωσαν το φαγητό τους σε προσφυγόπουλα στην Ειδομένη - Έπαινος από τον εκπρόσωπο του ΟΗΕ

0


Τα εύσημα για την στάση τους έλαβαν οι Έλληνες αστυνομικοί, που εδώ και βδομάδες γίνονται μάρτυρες της κατάστασης στον καταυλισμό της Ειδομένης, από τον εκπρόσωπο της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες Μπαμπάρ Μπαλόχ.

Ο αξιωματούχος του ΟΗΕ εξήρε τους αστυνομικούς με ανάρτησή του στο twitter, όταν τους είδε να μοιράζουν της μερίδες που τους είχαν δοθεί για μεσημεριανό, σε πρόσφυγες.

Αν μη τι άλλο η εικόνα αυτή έρχεται σε αντίθεση με τους αστυνομικούς της ΠΓΔΜ που λίγες ημέρες νωρίτερα το μόνο που μοίρασαν στους πρόσφυγες ήταν βίαιη καταστολή.

Ο Μπαλόχ αναφέρει χαρακστηριστικά στην ανάρτησή του "Ελλάδα. Ανθρωπιά. Είδα Έλληνες αστυνομικούς να δίνουν τα πακέτα με το μεσημεριανό τους φαγητό σε απελπισμένους πρόσφυγες, παιδιά"
ΠΗΓΗ
Δημοσίευση: Μαρτίου 10, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Έλληνες αστυνομικοί έδωσαν το φαγητό τους σε προσφυγόπουλα στην Ειδομένη - Έπαινος από τον εκπρόσωπο του ΟΗΕ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator