Ανακοίνωση υποψηφιότητας Τσάκωνα Ιωάννη - Υποψήφιος Πρόεδρος ΔΗΜ. Τ.Ο. Νέας Δημόκρατίας Κορίνθου

0


Μέσα σε πολύ δύσκολες κοινωνικές, οικονομικές και πολιτικές συνθήκες, η ενεργοποίηση όλων μας κρίνεται επιτακτική. Η επιλογή της μη συμμετοχής στην διαμόρφωση του παρόντος και του μέλλοντος μας είναι καταστροφική και δεν μπορεί να βοηθήσει στην αλλαγή που όλοι οι Έλληνες επιθυμούν. Αλλάζουμε εμείς για να μπορέσουμε να αλλάξουμε τα κακώς κείμενα και να νοικοκυρέψουμε την χώρα μας. Ως ενεργός πολίτης και μέλος της Νέας Δημοκρατίας διεκδικώ την ενασχόληση μου στα κομματικά όργανα από θέση ευθύνης. Με βάση τις Αρχές και Αξίες της Νέας Δημοκρατίας αλλά και τις προσωπικές μου αρχές που στηρίζονται στην Καθαρότητα λόγων και έργων, στην αξιοπρέπεια και στην Αλήθεια, καταθέτω την υποψηφιότητά μου για την θέση του Προέδρου της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας του Καλλικρατικού Δήμου Κορινθίων. Οι συνεργάτες μου και εγώ στόχο έχουμε να αλλάξουμε με όση δύναμη διαθέτουμε την εικόνα της Νέας Δημοκρατίας στο Δήμο Κορινθίων και με στοχευμένες παρεμβάσεις ευρύτερα στο Νομό μας. Είμαστε υπέρμαχοι της εξωστρέφειας και για τον λόγο αυτό θα προσπαθήσουμε ΕΜΕΙΣ να πάμε κοντά στους πολίτες. Θα προσπαθήσουμε να εμπνέυσουμε νέους ανθρώπους να ασχοληθούν και να μην αφήνουν την ζωή τους στους φερόμενους «ρυθμιστές».

Για όλα τα παραπάνω, καλώ όλα τα ενεργά μέλη της Νέας Δημοκρατίας που ψήφισαν για Πρόεδρο του κόμματος μας, να προσέλθουν μαζικά στην εκλογική διαδικασία της 3ης Απριλίου 2016 από ώρα 10.00π.μ. έως 19.00μ.μ. στο Δημαρχείο Κορίνθου.

Ο Γιάννης Τσάκωνας γεννήθηκε το 1983. Ζει στα Αθίκια και εργάζεται στο Δήμο Βέλου-Βόχας. Έχει διατελέσει στο παρελθόν μέλος της ΟΝΝΕΔ Κορινθίας και εκλεγμένο μέλος της ΝΟ.Δ.Ε. Νέας Δημοκρατίας Νομού Κορινθίας. Ασχολείται με την Νέα Δημοκρατία ενεργά από τα πολύ νεανικά του χρόνια.

ΙΩΑΝΝΗΣ  Χ. ΤΣΑΚΩΝΑΣ
6944775437
ioannis.tsakonas@yahoo.gr  

Δημοσίευση: Μαρτίου 24, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ανακοίνωση υποψηφιότητας Τσάκωνα Ιωάννη - Υποψήφιος Πρόεδρος ΔΗΜ. Τ.Ο. Νέας Δημόκρατίας Κορίνθου"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator