Ο Τσίπρας προς τον Μητσοτάκη: Μπράβο σας που έχετε χρεοκοπημένο κόμμα - ΒΙΝΤΕΟ

0


"Εσείς πέρα από τη χώρα καταφέρατε να χρεοκοπήσατε και τα κόμματά σας. Σύμφωνα με τα στοιχεία της τράπεζας της Ελλάδας και δημοσιεύματα τα χρέη της ΝΔ ανέρχονται στο ποσό των 210 εκατ. ευρω" είπε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας απευθυνόμενος στον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη.

"Συγχαρητήρια, μπράβο σας που έχετε χρεοκοπημένο κόμμα και θέλετε να συνεχίσετε να χρεοκοπήσετε και τη χώρα" πρόσθεσε ο κ. Τσίπρας.
Δημοσίευση: Μαρτίου 30, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο Τσίπρας προς τον Μητσοτάκη: Μπράβο σας που έχετε χρεοκοπημένο κόμμα - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator