Πρωτοφανές ξέσπασμα Ελένης Βιτάλη: «Ποιος είναι υπεύθυνος, ρε λαμόγια…;»

0


Επίθεση κατά πάντων εξαπέλυσε η σπουδαία Ελληνίδα ερμηνεύτρια Ελένη Βιτάλη, η οποία εμφανίστηκε έξω φρενών με όσα συμβαίνουν στην κοινωνία και στην πολιτική.

Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε στο «Καρφί» και ερωτηθείσα εάν έχει κάποιο απωθημένο στη ζωή της ή κάποιο όνειρο που δεν πραγματοποίησε, απάντησε εμφατικά: «Να γίνω παιδίατρος. Έχω όμως και μία κριτική πλευρά και δεν βοηθάει απέναντι στους δασκάλους, στους γιατρούς. Σε αυτούς που έχουν στα χέρια τους παιδιά και ασχολούνται με άλλα πράγματα. Με τσαντίζει αυτό, δεν είναι καλό, βγάζω μένος. Είναι άνθρωποι που είναι καθηγητές και κάνουν και παραγωγές στο ραδιόφωνο. Εγώ αν είχα παιδί στα χέρια μου θα ήταν όλη μου η ζωή να το διδάξω πέντε πράγματα ή στο νοσοκομείο να πηγαίνω… δεν ξέρω. Με τον Τσίπρα τώρα ως κυβέρνηση σκέφτομαι να πάω να συναντήσω κάποιους ανθρώπους και να πω τι γίνεται με τα νοσοκομεία, πεθαίνουν οι άνθρωποι. Ποιος είναι υπεύθυνος, ρε λαμόγια; Το σκέφτομαι σοβαρά και οφείλω να κάνω κάτι. Να μαζευτούμε και ηθοποιοί και άνθρωποι μορφωμένοι που ξέρουν περισσότερα από εμένα. Βλέπεις τον άνθρωπο στο νοσοκομείο να ζητάει κάτι και λέει ο γιατρός δεν είναι η ειδικότητά μου. Ποια ειδικότητα; Άνθρωπος είναι, βρε, και σε έχει ανάγκη».

Μάλιστα, σε ερώτηση για το τί θα έλεγε στους πολιτικούς της χώρας, λέει χαρακτηριστικά: «Να κοιτάξουν πιο πολύ τον άνθρωπο και ότι πρέπει μας υπηρετούν, δεν τους υπηρετούμε. Να συνέλθουνε».
Δημοσίευση: Μαρτίου 09, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Πρωτοφανές ξέσπασμα Ελένης Βιτάλη: «Ποιος είναι υπεύθυνος, ρε λαμόγια…;»"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator